Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y’s Verhaaldetails onthuld

Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y’s Verhaaldetails onthuld

Enkele nieuwe details over Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y zijn opgedoken in het komende nummer van het Japanse tijdschrift Corocoro Comic.

Over Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y

Deze laatste reeks details heeft betrekking op de verhaalmodus van de game, die vertakkingspaden bevat van soorten vertalingen die je moet geloven.

  • Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y’s verhaalontwikkeling zal drastisch veranderen op basis van je acties
  • Je kunt een specifiek doel nastreven, zoals populair worden bij meisjes of schoolleider worden
  • Afhankelijk van het pad dat je volgt, zullen de reacties van de mensen om je heen veranderen
  • Als je evenementen opruimt en goed presteert in gevechten, kun je ook ‘likes’ krijgen voor Yo-kai Watch Jam: Yo-kai Academy Y is gepland om ergens deze zomer uit te brengen.

Gelijkenis van anime / film

Net als de anime-film en tv-serie waarop het is gebaseerd, zullen spelers in het spel het verhaal van Jinpei en zijn vriendengroep volgen terwijl ze mysterieuze incidenten op de hele campus oplossen. Omdat Jinpei en de anderen speciale horloges gebruiken, YSP genaamd, om te fuseren met yo-kai voor de strijd, zijn yo-kai-gevechten heel anders in dit spel.

Een van de dingen die je kunt doen, is de hele academie verkennen. Ondertussen vinden yo-kai-gevechten plaats in isometrisch perspectief en zijn ze gebaseerd op actie.

Ten slotte, hier is een blik op de belangrijkste visuele en Academy City-setting van de Yo-kai Academy Y-serie:

De setting van de anime en game is Y Academy, vanwege de grootte ook wel Academy City genoemd. Afgezien van eenvoudige schoolfaciliteiten, heeft het winkelstraten, chique restaurants, een woestijn, een oceaan en meer. In deze game kun je Y Academy vrij verkennen. Bovendien kun je veel unieke studenten ontmoeten, zoals de studentenraad met enorme macht, en deelnemen aan de clubactiviteiten van YSP Club.

Ad