Yoku’s Island Express komt 29 Mei

Yoku’s Island Express komt 29 Mei

Team17 en onafhankelijke ontwikkelaar Villa Gorilla hebben eindelijk de releasedatum aangekondigd voor flipperkastplatformavontuur, Yoku’s Island Express. De game wordt op 29 mei uitgebracht op de Nintendo Switch en kost £ 15,99 / 19,99 € / $ 19,99.

Over Yoku’s Island Express

Yoku de mestkever is aangekomen op Mokumana Island om de rol van postmaster over te nemen en hij is klaar voor het gemakkelijke leven, genieten van de zon en het afleveren van pakjes in een tropisch paradijs!

Echter, een oude godheid van het eiland zit vast in een rusteloze slaap – en het is allemaal aan Yoku om het eiland te doorkruisen met een unieke mix van flipperkasten, platformen en open wereldverkenning, in een verbazingwekkend avontuur om mensen in nood te helpen!

Draai en stoot onze pint-sized hoofdpersoon rond het prachtige met de hand geschilderde eiland tijdens je zoektocht om het postkantoor te herbouwen en een oude god uit zijn sluimer te wekken.

Achter de schermen – Yoku’s Island Express

video
play-rounded-fill

Om de lancering van het spel te vieren, hebben ontwikkelaar Villa Gorilla en Team17 een nieuw ontwikkelaarsdagboek uitgebracht, waarin de creatie en de unieke mechanica van Yoku’s Island Express worden verkend.

Ad