Yomawari 3 uitgebreide teaser-trailer

Yomawari 3 uitgebreide teaser-trailer

De eerste teaservideo bij de Yomawari 3-aankondiging onthulde niet veel gameplay, maar in een uitgebreide clip van Nippon Ichi Software kregen we een glimp van veel meer. Meer dan een minuut aan gameplay van de aanstaande survival-horrorgame is te zien in de nieuwste teaser.

Over Yomawari 3

De gameplay van Yomawari 3 is vergelijkbaar met die van de vorige game, waarin je speelt als een andere vrouw die ‘s avonds laat door een spookachtig stadje dwaalt. De hoofdpersoon wordt aan het begin van de roman wakker midden in een vreemde wildernis. Aan de andere kant heeft ze geen idee hoe ze aankwam. Ze herinnerde zich dat ze de laatste keer dat ze hem zag rond zonsondergang op het dak van de school was. Terwijl ze door het bos loopt, komt ze een mysterieus persoon tegen die haar vertelt dat ze vervloekt is en dat ze ‘iets essentieels moet onthouden’ dat ze vergeten is om er vanaf te komen.

video

De uitgebreide teaser laat meer van de verkenningsactie van de originele twee Yomawari-games zien, evenals een glimp van enkele van de nieuwe gruwelen die in petto hebben. In ons vorige rapport hebben we besproken wat er nieuw is.

Yomawari 3 wordt op 21 april 2022 in Japan uitgebracht voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. Het Westen moet nog een lokalisatieaankondiging ontvangen. De voorgaande titels zijn uitgebracht door NIS America in Noord-Amerika en Europa.

Ad