Yomawari: Lost in Dark – Twee nieuwe Spectres

Yomawari: Lost in Dark – Twee nieuwe Spectres

Yomawari: Lost in Dark, die in oktober uitkomt in Noord-Amerika, Europa en Oceanië, heeft een nieuwe trailer waarin nog twee Spectres te zien zijn, het Owl Child en de Red-Toothed Phantom.

Japan was het eerste land dat de game kreeg.

video
play-rounded-fill

Over Yomawari: Lost in Dark

Een klein meisje wordt wakker in een donker, vreemd bos en heeft geen idee hoe ze daar is gekomen. Ze zoekt een uitweg wanneer ze een mysterieus persoon ontmoet die haar vertelt dat ze vervloekt is. Om de betovering te verbreken, moet ze ‘s nachts door haar stad lopen op zoek naar haar verloren herinneringen. Maar slechte geesten verbergen zich in de schaduwen, en het meisje moet rennen, zich verstoppen en haar ogen sluiten om ze te vermijden als ze lang genoeg wil leven om haar vloek te verbreken.

The Night Continues is het volgende boek in de sfeervolle horrorserie. Met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in een enge wereld die fans al kennen, kunnen zowel nieuwe als oude fans er meteen in springen.

Home Sweet Haunt heeft spookachtige geluiden en donkere plekken die het toneel vormen voor enge geesten die nog nooit eerder in de serie zijn gezien.

Nieuwe angst, nieuwe ik: voor het eerst in Yomawari kun je het kapsel, de haarkleur, de kleding en de accessoires van je personage veranderen om haar eruit te laten zien zoals jij dat wilt.

See No Evil: doe wat je moet doen om de nachtmerries te doorstaan. Gebruik je zaklamp om zowel geheimen als geesten te onthullen. Vind aanwijzingen door naar het geluid van je hartslag te luisteren om spoken in de buurt te vinden. Je kunt ook je ogen sluiten om de boze geesten die naar je kijken te vermijden.

Yomawari: Lost in Dark komt op 25 oktober uit in Noord-Amerika en op 28 oktober in Europa en Oceanië. De game wordt zowel fysiek als online verkocht.