Yomawari: Lost in the Dark – Launch trailer

Yomawari: Lost in the Dark – Launch trailer

NIS America heeft een lanceringsvideo uitgebracht ter gelegenheid van de komst van Yomawari: Lost in the Dark voor de Nintendo Switch in het westen.

video
play-rounded-fill

Over Yomawari: Lost in the Dark

Een klein kind wordt wakker in een mysterieus, somber bos zonder zich te herinneren hoe ze daar is gekomen. Ze ontmoet een raadselachtige persoon terwijl ze op zoek is naar een uitweg, die haar vertelt dat ze is vervloekt. Ze moet op zoek naar haar vergeten herinneringen terwijl ze ‘s nachts door de straten van haar stad loopt om de vloek te verbreken. Het meisje moet vluchten, zich verstoppen en haar ogen gesloten houden om te ontsnappen aan de boze geesten die in de schaduw op de loer liggen als ze lang genoeg wil leven om haar vloek te beëindigen.

The Night Goes On: er is een nieuwe aflevering van de sfeervolle horrorserie opgedoken! Zowel nieuwe als terugkerende fans kunnen meteen aan de slag met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in een verrassend vergelijkbaar universum.

Home Sweet Haunt zet het toneel voor gruwelijke en gruwelijke geesten die nog nooit eerder in de serie zijn gezien met griezelige geluidseffecten en donkere omgevingen.

Een nieuwe angst, een nieuwe jij: Yomawari introduceert de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage te veranderen, inclusief haar haar, kleding en accessoires.

Doe wat nodig is om de nachtelijke angsten te weerstaan, maar zie geen kwaad. Gebruik je zaklamp om zowel geheimen als geesten te onthullen. Om spoken in de buurt te spotten, zoek naar hints, let op het geluid van je hartslag en gebruik een nieuwe techniek – je oogleden sluiten – om te voorkomen dat de ogen van de boze geesten op je vallen.

Zowel de fysieke als de digitale versie van Yomawari: Lost in the Dark zijn beschikbaar op de Switch.