Yooka-Laylee And The Impossible Lair 8-Bit Soundtrack update

Yooka-Laylee And The Impossible Lair 8-Bit Soundtrack update

Team17 en Playtonic Games hebben een nieuwe update uitgebracht voor Yooka-Laylee and the Impossible Lair. De nieuwe update voegt een nieuwe 8-bits soundtrack toe aan de game, evenals opties voor “The Impossible Lair” en “The Not So Impossible Lair”.

Team17 en Playtonic Games hebben vandaag een gloednieuwe, gratis inhoudsupdate gelanceerd voor het veelgeprezen Yooka-Laylee en het onmogelijke hol!

Details bijwerken

De nieuwe updatefuncties: The Impossible Lair No ‘Bee Shield’, geen checkpoints. Het “Golden Try” -tonicum kan nu worden verdiend met deze versie van de Lair, zonder dat het opnieuw hoeft te worden opgeslagen.

Het niet zo onmogelijke hol

Elk deel van het hol eindigt nu met een checkpoint. IJkpunten slaan uw beste “bijenschild” -score op. Je kunt selecteren vanaf welk checkpoint je start en je hoogste bijenschildscore wordt altijd bewaard. Je hebt bijvoorbeeld eerder een sectie gewist met nog 10 bijen over. Je selecteert het ijkpunt en ruimt het op met nog 12 bijen over. Je bijenvoortgang blijft bewaard, dus je hebt meer bijen voor latere secties.

8-bits soundtrack

Dankzij het werk van Tatertottunes kunnen spelers er nu voor kiezen om muziek op 2D-niveau in 8-bits chiptune te horen. Deze optie is te vinden in het menu.

Ad