Yooka-Laylee And The Impossible Lair – April Update – Gemakkelijkere laatste level en 8-bits nummers

Yooka-Laylee And The Impossible Lair – April Update – Gemakkelijkere laatste level en 8-bits nummers

Geeft het Impossible Lair in Yooka-Laylee je problemen op de Nintendo Switch? Maak je geen zorgen, er is een game-changing update onderweg!

Playtonic heeft bevestigd dat het een nieuwe patch zal uitbrengen voor het platformavontuur, dat op 14 april is uitgebracht.

Nieuwe functies

In het bijzonder zal het een optie toevoegen om de ‘Not So Impossible Lair’ in te schakelen – een eenvoudigere versie van de laatste fase van de game met checkpoints. Bovendien voegt de update een optie toe voor 8-bit remixen van verschillende 2D-podia!

We brengen enkele wijzigingen aan in de Impossible Lair! Weet je, het Lair zelf. We wilden spelers meer opties bieden om het Impossible Lair te veroveren, terwijl we toch een gevoel van uitdaging en prestatie behouden.

Impossible Lair “State Change”

Draai de schakelaar om en kies hoe je het Impossible Lair aanpakt!

Niet zo Impossible Lair

Elke sectie eindigt nu met een Checkpoint (Checkmates, technisch). IJkpunten slaan uw beste “Bee Shield-score” op, wat betekent dat u kunt kiezen uit welke secties u wilt beginnen, oefenen en verbeteren! Het gebruik van deze ijkpunten is volledig optioneel.

Impossible Lair

Geen Bee Shield, geen checkpoints! De “Golden Try” Tonic kan nu op deze manier worden verdiend – geen nieuw opslagbestand vereist.

8-bits soundtrack

De briljante Tater-Tot Tunes heeft een volledige 8-bits soundtrack samengesteld die elk 2D-niveau in de game beslaat. Om toegang te krijgen, vind je het gewoon in het pauzemenu zodra de update live is. Als Chiptune iets voor u is, staat u een echte traktatie te wachten!

We werken opnieuw samen met Materia Collective!

Deze keer brengen ze de 8-bits versie van de Yooka-Laylee en de Impossible Lair-soundtrack, “Retro Remix”, naar een muziekstreamingservice / -winkel bij jou in de buurt! Bewaar het album vooraf op Spotify of Apple Music en houd het klaar voor 14 april.

Ad