Yooka-Laylee And The Impossible Lair – Komt in Oktober

Yooka-Laylee And The Impossible Lair – Komt in Oktober

Playtonic Games heeft op Twitter aangegeven wanneer Yooka-Laylee and the Impossible Lair zal worden gelanceerd.

De studio heeft aangekondigd dat de game in oktober 2019 wordt gelanceerd via een korte trailer.

Over Yooka-Laylee And The Impossible Lair

Yooka en Laylee zijn terug in een gloednieuw platform avontuur!

Ze moeten rennen, springen en zich een weg banen door een reeks uitdagende 2D-levels, het opnemen tegen een raadselachtige Overworld en de Royal Bee-tallion verzamelen om Capital B en zijn Impossible Lair te verslaan!

Kenmerken

  • Elk level biedt prachtige, rijke beelden met detail en diepte. Yooka, Laylee en een hele reeks kleurrijke personages (goed en slecht) worden gerealiseerd in een verbluffende 2.5D
  • De overworld is niet alleen een hub om van niveau naar niveau te springen, het biedt een hele aparte game-ervaring! Verken en ontgrendel meer 2D-niveaus door doelen en puzzels te voltooien, Royal Bees te redden en verzamelobjecten te vinden.
  • Afwisselende niveau-staten! Denk je dat je een niveau hebt bedacht? Probeer het in zijn alternatieve staat! Draai schakelaars in de overworld om nieuwe landschappen te maken.
  • Bee-at the Impossible Lair! Spelers kunnen op elk gewenst moment Capital B’s Impossible Lair aanpakken; ze kunnen het echter een te grote uitdaging vinden zonder de hulp van de Royal Bee Guards.
Ad