Yooka-Laylee & The Impossible Lair – Accolades Trailer

Yooka-Laylee & The Impossible Lair – Accolades Trailer

Playtonic Games heeft een accolades trailer uitgebracht voor Yooka-Laylee & The Impossible Lair!

De accolades trailer laat reacties voor de game van de gamepers zien en deelt wat ze denken over Playtonic’s nieuwste 2.5D actie-platformer voor actie.

video

Over Yooka-Laylee & The Impossible Lair

Yooka en Laylee zijn terug in een gloednieuw platform hybride avontuur!

Ze moeten rennen, springen en zich een weg banen door een reeks uitdagende 2D-niveaus, geconfronteerd worden met een raadselachtige Overworld en de Royal Bee-tallion verzamelen om Capital B en zijn Impossible Lair te verslaan!

Kenmerken

  • Elk niveau biedt prachtige, rijke beelden met detail en diepte. Yooka, Laylee en een hele reeks kleurrijke personages (goed en slecht) worden gerealiseerd in een verbluffende 2.5D
  • De overworld is niet alleen een hub om van niveau naar niveau te springen, het biedt een hele aparte game-ervaring! Verken en ontgrendel meer 2D-niveaus door doelen en puzzels te voltooien, Royal Bees te redden en verzamelobjecten te vinden.
  • Afwisselende niveau-staten! Denk je dat je een niveau hebt bedacht? Probeer het in zijn alternatieve staat! Draai schakelaars in de overworld om nieuwe landschappen te maken.
  • Bee-at the Impossible Lair! Spelers kunnen op elk gewenst moment Capital B’s Impossible Lair aanpakken; ze kunnen het echter een te grote uitdaging vinden zonder de hulp van de Royal Bee Guards.

Yooka-Laylee & The Impossible Lair is recent uitgebracht voor de Nintendo Switch.