Yoru Tomosu – Promotie trailer

Yoru Tomosu – Promotie trailer

Nippon Ichi Software heeft de allereerste promotiefilm voor Yoru Tomosu in Japan gedeeld. Yoru, Tomosu wordt op 30 juli 2020 in Japan uitgebracht voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Yoru Tomosu

Deze titel is een tekstavonturenspel dat zich afspeelt op een historische meisjesschool en het verhaal weergeeft van vijf meisjes die bij een vreemd incident betrokken waren.

Proloog

Taisho-tijdperk.

Dit is het verhaal van een kostschool voor jonge dames die rustig aan de rand van de stad staat. De leerlingen daar zijn ‘gekooide vogels’, die zelfs op vrije dagen het schoolterrein niet mogen verlaten.

De meisjes deelden alles, van hun eenzaamheid en vreugde tot hun melancholie in hun tienerjaren. Uiteindelijk creëerden ze het “Psuedo Sisters” -systeem – een speciale relatie waarin twee meisjes elkaars meest waardevolle bezittingen zouden ruilen en een zustercontract zouden sluiten tot ze afstudeerden.

Maar op een dag pleegden twee meisjes die een contract hadden gesloten om “Psuedo Sisters” te worden, een dubbele zelfmoord. De twee stierven terwijl ze de ‘waardevolle bezittingen’ vasthielden, die naar verluidt een symbool waren van de band tussen hen, maar de leraren gaven die ‘symbolen’ terug aan hun oorspronkelijke eigenaren en stierven bij een ongeval.

Als we doodgaan, kunnen we voor altijd bij elkaar blijven. De wensen van deze twee meisjes die zelfmoord pleegden, werden zo gemakkelijk vertrapt.

Verhaal

Ter voorbereiding op de wedstrijd die na de zomervakantie wordt gehouden, begonnen Suzu, Maya, Rui en Reiko aan hun zomertraining.

Net toen de zomervakantie begon, had Suzu een droom waarin ze een onbekende ‘zus’ zag. Hoewel ze er niet veel aandacht aan schonk, kwam op een dag een meisje genaamd Yuuka Sumeragi – het sprekende beeld van de ‘zus’ in haar droom – over naar haar school.

Yuuka koestert een oud notitieboek – een oud dagboek over de school.

Yuuka komt ook uit een familie die ooit beroemd was in de koto-muziekwereld en is van plan zelf deel te nemen aan de wedstrijd die na de zomervakantie wordt gehouden. Yuuka luistert echter naar de prestaties van Suzu en het bedrijf en noemt het ‘een belediging voor muziek’, zonder de intentie om met hen in zee te gaan.

Suzu puzzelde met de clubpresident over Yuuka, die zich snel van de club isoleerde, maar op een gegeven moment ontdekte ze een briefje in haar kast met de tekst: ‘Ik wil praten in het oude schoolgebouw – Sumeragi. ” Suzu zag de president af, die opgewonden was over haar ‘kans om samen te praten’ met Yuuka, maar wat later zou worden ontdekt, is het bebloede lichaam van de president die van de tweede verdieping van het oude schoolgebouw was gevallen.

Hoofdpersonen

Suzu Izayoi (ingesproken door Yuki Nagano)

Een meisje dat op jonge leeftijd haar ouders verloor en nu bij haar oma woont. Ze is de aas van de koto-muziekclub van de Kagurahara Girls Academy en de volgende in de rij om de president te zijn. Ze heeft een opgewekte persoonlijkheid en kan met iedereen overweg. Op de eerste dag van de zomervakantie – de dag dat iedereen spookverhalen deelde – kreeg ze vreemde dromen over zichzelf en een ‘zus’.

Yuuka Sumeragi (ingesproken door Mai Mochizuki)

Een transferstudent die lid werd van de koto-muziekclub. Omdat haar huis ooit een school was met het grootste aantal topdiscipelen in de wereld van koto-muziek, zijn haar eigen vaardigheden ongeëvenaard. Als emotionele steun koestert hij een dagboek over de Kagurahara Girls Academy dat ze vond toen ze jong was. Ze is het sprekende beeld van de ‘zus’ die in Suzu’s dromen verschijnt.

Maya Aoyagi (ingesproken door Hiyori Kono)

Suzu’s jeugdvriend die meestal betrouwbaar is, maar af en toe een fout maakt. Ze houdt van Suzu en koestert haar boven alles. Ze ging niet alleen naar deze school vanwege Suzu, ze begon ook met het spelen van koto-muziek vanwege haar. Ze is goed in het maken van snoep, maar is ook erg verlegen en wordt snel bang. F

Rui Maihara (ingesproken door Chiyo Tomaru)

Een opgewekt en energiek meisje dat voor goed of slecht humeur kan zijn. Ze was ooit de rijzende ster van de atletiekclub, maar ging met pensioen nadat ze haar been had geblesseerd en lid werd van de koto-muziekclub. Ze houdt van de clubpresident die haar heeft verwelkomd.

Reiko Takusari (ingesproken door Yuka Ootsubo)

Een meisje dat het rustig en in haar eigen tempo doet. Desondanks is ze een echt ouder zusje dat over iedereen waakt. Haar grootmoeder is de schoolpresident.

Andere tekens

Tae Kanno (ingesproken door Rika Kinugawa)

De adviseur van de koto-muziekclub die toezicht houdt op de studenten. Ook bekend als Taechan-sensei.

Marino Takezawa (ingesproken door Hazuki Senda)

De huidige president van de koto-muziekclub, die het leidt onder het motto: “Muziek is genieten”. Ze is een betrouwbare senpai die gelooft dat je vooral moet genieten van het spelen van muziek, en zelfs muziekbeginner Rui heeft geleerd om helemaal opnieuw te spelen.

Kagurahara Girls Academy

Een historische school voor jonge dames die al bestaat sinds het Taisho-tijdperk. Naast het nieuwe schoolgebouw waar Suzu en het bedrijf les volgen, is er een oud schoolgebouw dat nu verboden terrein is, en onder de studenten zijn er geruchten dat “het oude schoolgebouw spookt.”

Ad