Yoshi titel mogelijk gelekt

Yoshi titel mogelijk gelekt

Er was een Nintendo Direct gepland, maar in verband met een aardbeving in Japan ging deze niet door. Toch lijkt er onbedoeld informatie naar buiten gekomen te zijn.

De informatie is op de officiële website van Nintendo naar voren gekomen en zou waarschijnlijk terug te vinden zijn in de Nintendo Direct. Of Nintendo nu bewust deze informatie vroegtijdig op de website heeft geplaatst is niet bekend.

Yoshi’s – Crafted World

Het gaat over de nieuwe Yoshi game welke tijdens de E3 in 2017 al werd aangekondigd. Weinig was toen nog bekend behalve dat het spel uit zou komen in 2018. Daarna werd het een lange tijd stil rondom Yoshi.

Op de E3 van 2018 besteedde Nintendo er zelfs helemaal geen aandacht meer aan. Snel na de E3 presentatie maakte Nintendo bekend dat Yoshi niet meer uit zou komen in 2018, het spel was verplaatst naar 2019.

De titel was alleen te zien bij de ‘you might also like’ opties onderaan games op de Nintendo.com website Inmiddels lijkt Nintendo dit probleem ook te hebben aangepakt. Het spel verschijnt nu helemaal niet meer in de ‘you might also like’ sectie.

Of de gelekte titel ook inderdaad de definitieve titel zal gaan worden is nog even afwachten. Waarschijnlijk maakt Nintendo deze bekend in de komende Direct. Wat de nieuwe datum hiervan is, is tot nu toe onbekend.

Ad