Yoshi’s Crafted World – 101 Trailer

Yoshi’s Crafted World – 101 Trailer

Nintendo blijft regelmatig nieuwe content uitbrengen om Yoshi’s Crafted World te promoten. De nieuwste trailer voor de recent uitgebrachte platformgame heet Yoshi 101!

video

Zoals de naam al aangeeft, geeft de trailer een korte inleiding tot personages in de game, vijanden, vaardigheden, obstakels en verzamelobjecten

Spring in een nieuw Yoshi-avontuur in een wereld gemaakt van alledaagse objecten zoals dozen en papieren bekers! Als Yoshi spring je omhoog, versliep je vijanden en ga je op schattenjacht op zoek naar alle verschillende verzamelobjecten.

Over Yoshi’s Crafted World

Iedereen heeft een beetje Yoshi nodig in zijn leven!

Doe mee met de Yoshi’s op hun zoektocht naar het repareren van de Sundream-steen in Yoshi’s Crafted World, alleen voor Nintendo Switch!

De Yoshi’s speelden rond een juweel dat de Sundream Stone heette, waarvan men dacht dat het de kracht had om iemands stoutste dromen waar te maken. Nadat ze over deze verbazingwekkende steen gehoord hebben, vliegen Baby Bowser en Kamek naar het eiland van de Yoshis, vastbesloten om het te stelen.

Verken handgemaakte niveaus met verrassende Front Sides en mysterieuze Flip Sides, alleen of met een partner, terwijl je tegen Baby Bowser en Kamek racet tijdens een grote speurtocht.

Yoshi’s Crafted World is nu wereldwijd verkrijgbaar, exclusief voor Nintendo Switch.