Yoshi’s Crafted World – Flipping elements

Yoshi’s Crafted World – Flipping elements

In aanloop naar de langverwachte lancering van Yoshi’s Crafted World heeft Nintendo een nieuwe trailer onthuld om verschillende aspecten van de aankomende game te demonstreren.

video
play-rounded-fill

Flip over naar een nieuw avontuur

De nieuwste promo laat zien hoe spelers elke fase kunnen verkennen en dan nog meer geheimen kunnen vinden door aan de andere kant hun weg naar achteren door het podium te vinden.

Over Yoshi’s Crafted World

Als Yoshi spring je omhoog, versliep je vijanden en ga je op schattenjacht op zoek naar alle verschillende verzamelobjecten. Aan de andere kant kunnen podia achterstevoren worden gespeeld, waardoor nieuwe perspectieven worden geboden en nieuwe manieren worden gevonden om een ​​aantal van de handzamer verborgen items te vinden!

Het begon allemaal toen Kamek en Baby Bowser een stenen steen wilden stelen. De legende gaat dat dit legendarische artefact de drager hun wildste dromen kan schenken! Maar wanneer de edelstenen van het voorwerp worden gestuurd, valt het op Yoshi en vrienden om ze te vinden. Gelukkig kan het redden van de dag coöperatief en uitdagend zijn. Geef een Joy-Con controller door aan een vriend om samen te werken als mede Yoshis.

De Mellow-modus geeft ook Yoshi-vleugels voor een bredere ervaring, wat van pas kan komen! Het vinden van alle bloemen, munten en Poochy Pups is geen sinecure! Voor extra bescherming, pak je een van de kostuums van het handwerk die je in de game kunt ontgrendelen!

Yoshi’s Crafted World komt op 29 maart aan, exclusief voor Nintendo Switch.