Yoshi’s Crafted World – Nieuwe TV reclame

Yoshi’s Crafted World – Nieuwe TV reclame

Binnen enkele weken verschijnt een nieuw Yoshi-avontuur genaamd Yoshi’s Crafted World op Nintendo Switch. Nintendo of America is begonnen met het uitzenden van tv-commercials om het spel in Noord-Amerika te promoten.

video
play-rounded-fill

Over Yoshi’s Crafted World

Duik in een nieuw Yoshi-avontuur in een kleurrijke, bewerkte wereld boordevol schatten op Nintendo Switch! Verken elke fase en vind dan nog meer geheimen door aan de andere kant door het toneel naar achteren te gaan.

Verken een diorama-achtige wereld gemaakt van dingen zoals dozen en papieren bekers, waarbij elke side-scrolling stage de traditionele voorkant heeft en een keerzijde met verschillende uitzichten en verrassingen.

Veel ongewone obstakels in het landschap, en een goed geplaatst ei kan nieuwe wegen openen! Verken elk hoekje en gaatje om verborgen verzamelobjecten op te sporen gedurende het hele proces als Yoshi naar het doel gaat. Je kunt zelfs meedoen met een vriend in een coöperatieve actie voor twee spelers door ze een Joy-Con-controller te geven!

Gratis demo beschikbaar!

Een gratis demo van Yoshi’s Crafted World is nu beschikbaar. Ontdek de eerste fase en zie een klein stukje van wat Yoshi’s Crafted World te bieden heeft! Je kunt het downloaden vanuit de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

Yoshi’s Crafted World zal beschikbaar zijn op 29 maart 2019.

Ad