You Suck at Parking komt

You Suck at Parking komt

Happy Volcano onthulde dat You Suck at Parking, de aanstaande top-down race voor Nintendo Switch, in de maak is. Op dit moment is er nog geen releasedatum aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Over You Suck at Parking

You Suck at Parking richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op parkeren in plaats van autorijden. Spelers zullen moeten racen tegen de klok terwijl ze in recordtijd haasten, driften en hun handremmen naar parkeerposities slepen. Meer dan 100 niveaus van toenemende moeilijkheidsgraad zullen worden opgenomen.

You Suck at Parking omvat naast parkeren ook autosleutels en parkeertokens. Deze kunnen zowel nieuwe voertuigen als modificatiemogelijkheden opleveren. Er zijn ook wereldwijde leaderboards beschikbaar om je vaardigheden te laten zien. Regelmatig zal de game nieuwe voertuigen, biomen, cursussen en personalisatiemogelijkheden bevatten.

Een andere functie die vandaag door Happy Volcano is geïntroduceerd, is de multiplayer-modus. Hier kunnen acht mensen het tegen elkaar opnemen, waardoor het spel meer een “parkeerfeestje” wordt.

You Suck at Parking zal digitaal beschikbaar zijn op Nintendo Switch via de eShop.