Young Souls – Eerste 30 minuten

Young Souls – Eerste 30 minuten

Met de release van Young Souls deze week op Nintendo Switch, wordt er nu nieuwe gameplay geboden door Handheld Players. Deze clip geeft ons een diepere kijk op de verhaalgedreven RPG beat ’em up.

video
play-rounded-fill

About Young Souls

Het lot van Jenn en Tristan als wees leidde hen naar een vreemde wetenschapper, die hen adopteerde en opvoedde als zijn eigen kinderen. Maar op een dag verdween hij onder mysterieuze omstandigheden.

Terwijl ze naar hem op zoek waren, ontdekten de twee een ondergrondse kelder en het Moon Gate-portaal, dat hen naar een gevaarlijke parallelle wereld bracht, bevolkt door goblins.

Terwijl je vecht om deze twee universums samen te brengen, begint je reis.

Kenmerken

  • Speel als Jenn en Tristan in een dynamische en rijke side-scrolling RPG beat’em up terwijl je de vier gevarieerde biomen van de verwrongen wereld van de goblins en de stijlvolle wereld van de mensen verkent, alleen of in co-op.
  • Om de wereld zoals wij die kennen te behouden, moet je je vechtuitrusting aanpassen door honderden wapens, pantsersets en accessoires te ontgrendelen en te upgraden.
  • Terwijl je je een weg baant door honderden enorme kerkers, zwermen monsters en meer dan 20 verschrikkelijke eindbazen in de wereld van de kobolden, ontdek je verrassende plotwegen.
  • Young Souls combineert de traditionele beat ’em up met verhalende rollenspelgenres in een briljant ontworpen plot en omgeving.

Young Souls is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, en een fysieke release komt later. De volgende talen worden ondersteund: Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Russisch.

Ad