Young Souls – Komt spoedig uit + trailer

Young Souls – Komt spoedig uit + trailer

The Arcade Crew en 1P2P hebben aangekondigd dat de verhaalgedreven RPG Young Souls beat ’em up-game op 10 maart 2022 zou worden uitgebracht.

Young Souls zou in de herfst van 2021 uitkomen. Het werd echter uitgesteld tot Q1 2022 eind 2021.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Young Souls

Het lot van Jenn en Tristan als wees leidde hen naar een vreemde wetenschapper, die hen adopteerde en opvoedde als zijn eigen kinderen. Maar op een dag verdween hij onder mysterieuze omstandigheden.

Terwijl ze naar hem op zoek waren, ontdekten de twee een ondergrondse kelder en het Moon Gate-portaal, dat hen naar een gevaarlijke parallelle wereld bracht, bevolkt door goblins.

Terwijl je vecht om deze twee universums samen te brengen, begint je reis.

Functies

  • Speel als Jenn en Tristan in een dynamische en rijke side-scrolling RPG beat’em up terwijl je de vier gevarieerde biomen van de verwrongen wereld van de goblins en de stijlvolle wereld van de mensen verkent, alleen of in co-op.
  • /li>
  • Om de wereld zoals wij die kennen te behouden, moet je je vechtuitrusting aanpassen door honderden wapens, pantsersets en accessoires te ontgrendelen en upgraden.
  • Terwijl je je een weg baant door honderden enorme kerkers, zwermen monsters en meer dan 20 verschrikkelijke eindbazen in de wereld van de kobolden, ontdek je verrassende plotwegen.
  • Young Souls is een game die de traditionele beat’em up en verhalende role-playing-genres combineert in een fijn ontworpen verhaal en universum met een uitstekende visuele richting.

Young Souls zal in eerste instantie digitaal beschikbaar zijn op Nintendo Switch, met een fysieke editie gepland door Limited Run Games.