Ys IX: Monstrum Nox bevestigd om 2021 te lanceren

Ys IX: Monstrum Nox bevestigd om 2021 te lanceren

NIS America heeft bevestigd dat Ys IX: Monstrum Nox, dat eerder exclusief voor PS4 was aangekondigd, in 2021 ook naar Nintendo Switch komt!

Het spel ziet Adol walsen in de geannexeerde stad Balduq, om vervolgens te veranderen in een vervloekt wezen dat bekend staat als een Monstrum. Met zijn nieuwe krachten vecht hij samen met andere Monstrum om de waarheid achter hun vloek te ontrafelen!

video

Over Ys IX: Monstrum Nox

Gerenommeerde avonturier Adol “the Red” Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad die is geannexeerd door het Romun-rijk, alleen om Adol eerder vast te houden voet binnen zetten. In de gevangenis ontmoet hij een mysterieuze vrouw, Aprilis genaamd, die hem verandert in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters te bezweren.

Nu moet Adol samenwerken met zijn mede-Monstrums om de angstaanjagende bedreigingen die uit een duistere dimensie komen, de Grimwald Nox, te weerstaan ​​en de mysteries te ontrafelen van de Monstrum-vloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq.

Belangrijkste kenmerken

  • Gevreesde beschermers – Speel als een van de zes beruchte Monstrums, elk met hun eigen unieke gaven die vaardigheden verlenen zoals het beklimmen van steile muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens.
  • De wereld binnen de muren – Verken de enorme stad, accepteer speurtochten om de stedelingen te helpen en ga de Grimwald Nox binnen om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen.
  • Kracht van de nacht – Met bekende mechanismen zoals Flash Dodge en Flash Guard kun je je vijanden te slim af zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost Mode je vechtvermogen verder vergroten.