Ys IX: Monstrum Nox komt naar het westen in de zomer van 2021

Ys IX: Monstrum Nox komt naar het westen in de zomer van 2021

NIS America en ontwikkelaar Falcom hebben bevestigd dat actie-RPG Ys IX: Monstrum Nox in de zomer van 2021 op de Nintendo Switch zal verschijnen.

Daarnaast hebben ze een nieuwe trailer uitgebracht waarin de gevechten van de game worden getoond, samen met veel van de schimmige monsters van de game.

video
play-rounded-fill

Over Ys IX: Monstrum Nox

De bekende avonturier Adol “de Rode” Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad die is geannexeerd door het Romun-rijk, waar Adol wordt vastgehouden voordat hij een voet naar binnen zet.

Terwijl hij gevangen zit, ontmoet hij een mysterieuze vrouw genaamd Aprilis die hem in een Monstrum verandert, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters uit te drijven.

Nu moet Adol een bondgenootschap sluiten met zijn mede-Monstrums om de angstaanjagende bedreigingen af ​​te weren die voortkomen uit een duistere dimensie genaamd de Grimwald Nox, en om de mysteries van de Monstrumvloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq te ontrafelen.

Belangrijkste kenmerken

  • Gevreesde beschermers – Speel als een van de zes beruchte Monstrums, elk met hun eigen unieke geschenken die vaardigheden verlenen zoals het beklimmen van steile muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens.
  • De wereld binnen de muren – Verken de enorme stad, accepteer missies om de stedelingen te helpen en betreed de Grimwald Nox om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen.
  • Kracht van de nacht – Met vertrouwde mechanica zoals Flash Dodge en Flash Guard kun je je vijanden te slim af zijn 、 terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost Mode je vermogen om te vechten verder vergroten.
Ad