Ys IX: Monstrum Nox – Personages Trailer

Ys IX: Monstrum Nox – Personages Trailer

NIS America heeft een nieuwe Engelstalige trailer uitgebracht voor Ys IX: Monstrum Nox, die een deel van zijn speelbare cast laat zien.

Van de vertrouwd uitziende Crimson King tot de mysterieuze pop, spelers zullen een groot aantal unieke Mosntrum-vaardigheden kunnen gebruiken om lastige obstakels en krachtige vijanden te overwinnen!

video

Over Ys IX: Monstrum Nox

De bekende avonturier Adol “de Rode” Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad die is geannexeerd door het Romun-rijk, waar Adol wordt vastgehouden voordat hij een voet naar binnen zet.

Terwijl hij gevangen zit, ontmoet hij een mysterieuze vrouw genaamd Aprilis die hem in een Monstrum verandert, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters uit te drijven.

Nu moet Adol een bondgenootschap sluiten met zijn mede-Monstrums om de angstaanjagende dreigingen af ​​te weren die opduiken uit een duistere dimensie genaamd de Grimwald Nox, en om de mysteries van de Monstrumvloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq te ontrafelen. </ p>

Gevreesde beschermers: speel als een van de zes beruchte Monstrums, elk met hun eigen unieke geschenken die vaardigheden verlenen zoals het beklimmen van steile muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens .
The World Within the Walls: verken de enorme stad, accepteer missies om de stedelingen te helpen en betreed de Grimwald Nox om de bedreigingen voor Balduq te verslaan.
Kracht van de nacht: met vertrouwde mechanica zoals Flash Dodge en Flash Guard kun je je vijanden te slim af zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost Mode je vermogen om te vechten verder vergroten.

Ys IX: Monstrum Nox voor Nintendo Switch trekt in de zomer van 2021 naar het westen.