Ys IX: Monstrum Nox – Verhaal trailer

Ys IX: Monstrum Nox – Verhaal trailer

Maak kennis met de vervloekte cast van Ys IX: Monstrum Nox van dichtbij aangezien  NIS America een nieuwe Engelstalige trailer heeft uitgebracht die ons een samenvatting geeft van zijn aangrijpende verhaal.

Nadat avonturier Adol Christin in de problemen is gekomen van de autoriteiten, wordt hij opgesloten in de donkere uitsparingen van de Balduq Prison – waar zijn nieuwste avontuur zich ontvouwt!

video

Over Ys IX: Monstrum Nox

Gevreesde beschermers: speel als een van de zes beruchte Monstrum, elk met hun eigen unieke geschenken die vaardigheden verlenen zoals het beklimmen van enorme muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens.

The World Within the Walls: verken de enorme stad, accepteer missies om de stedelingen te helpen en betreed de Grimwald Nox om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen.

Kracht van de nacht: vertrouwde mechanica zoals Flash Dodge en Flash Guard stellen je in staat om je vijanden te slim af te zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost-modus je vermogen om te vechten verder vergroten.

“Wat echt is, wordt bepaald door wat niet is. Wie wordt bepaald door wie niet.”

Om vooruit te komen, moet men deze waarheden accepteren.

“Ja, in deze gevangenis – deze wieg – werden mijn dromen en werkelijkheid één.”

Gerenommeerde avonturier Adol “de Rode” Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad die is geannexeerd door het Romun-rijk, waar Adol wordt vastgehouden voordat hij een voet naar binnen zet. Terwijl hij gevangen zit, ontmoet hij een mysterieuze vrouw genaamd Aprilis die hem verandert in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters uit te drijven.

Nu moet Adol een bondgenootschap sluiten met zijn mede-Monstrum om de angstaanjagende bedreigingen af ​​te weren die voortkomen uit een duistere dimensie genaamd de Grimwald Nox, en om de mysteries van de Monstrumvloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq te ontrafelen.

Ys IX: Monstrum Nox voor Nintendo Switch gaat in de zomer van 2021 naar het westen.

Ad