Ys IX: Monstrum Nox vermeld voor juni 2021

Ys IX: Monstrum Nox vermeld voor juni 2021

Amazon maakte een lijst van de mogelijke westerse releasedatum voor de langverwachte Ys IX: Monstrum Nox op de Nintendo Switch.

Ys IX: Monstrum Nox is alleen beschikbaar in Japan en er is nog geen vaste releasedatum voor het westen verstrekt.

Amazon vermeldt de Nintendo Switch-release als 30 juni 2021. Deze datum zou gewoon een tijdelijke aanduiding kunnen zijn, hoewel het waarschijnlijk lijkt, aangezien een releasedatum voor de zomer werd bevestigd door NIS America.

Ys IX: Monstrum Nox details

Adol Christin wordt vervloekt door een mysterieuze vrouw en wordt een Monstrum, een krachtig wezen dat monsters kan verslaan.

Om uit de stad Balduq te ontsnappen, moet hij een bondgenootschap sluiten met vijf andere Monstrums, elk met hun eigen unieke gaven, en de Grimwald Nox tegenhouden, een duistere dimensie die de echte wereld dreigt binnen te sijpelen.

  • Gevreesde beschermers: speel als een van de zes beruchte Monstrums, elk met hun eigen unieke geschenken die vaardigheden verlenen zoals het beklimmen van steile muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens
  • De wereld binnen de muren: verken de enorme stad, accepteer speurtochten om de stedelingen te helpen en betreed de Grimwald Nox om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen
  • Kracht van de nacht: vertrouwde mechanica zoals Flash Move en Flash Guard stellen je in staat je vijanden te slim af te zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost Mode je vermogen om te vechten verder vergroten.
  • Details van de Pact-editie: het geschenk van extra items wacht op je in de Ys ​​IX: Monstrum Nox Pact-editie! Krijg een voorproefje van de mysteries en gevechten die voor je liggen met de Melodies of the Macabre soundtrack sampler, Monstrum Memoirs mini art booklet en reverse cover sheet