Ys IX: Monstrum Nox – Westerse launch trailer

Ys IX: Monstrum Nox – Westerse launch trailer

Ys IX: Monstrum Nox heeft eindelijk de westelijke regio’s bereikt. De game is uitgebracht op Playstation 4 in Noord-Amerika en er is een gloednieuwe trailer uitgebracht door uitgever NIS America en ontwikkelaar Falcom om de lancering te vieren. Europa krijgt de game op 5 februari op Playstation 4.

Wat betreft een release op de Nintendo Switch, die komt er ook aan. Je kunt deze zomer de actie-rollenspelgame op zowel Nintendo Switch als pc via Steam downloaden.

video
play-rounded-fill

Over Ys IX: Monstrum Nox

Gevreesde beschermers: speel als een van de zes beruchte Monstrum, elk met hun eigen unieke geschenken die vaardigheden verlenen zoals het beklimmen van enorme muren of het detecteren van verborgen voorwerpen om de stad te beschermen tegen schimmige wezens.

The World Within the Walls: verken de enorme stad, accepteer missies om de stedelingen te helpen en betreed de Grimwald Nox om de bedreigingen voor Balduq te overwinnen.

Kracht van de nacht: vertrouwde mechanica zoals Flash Dodge en Flash Guard stellen je in staat om je vijanden te slim af te zijn, terwijl nieuwe toevoegingen zoals Gifts en Boost-modus je vermogen om te vechten verder vergroten.

Verhaal

“Wat echt is, wordt bepaald door wat niet is. Wie wordt bepaald door wie niet.”

Om vooruit te komen, moet men deze waarheden accepteren.

“Ja, in deze gevangenis – deze wieg – werden mijn dromen en werkelijkheid één.”

Gerenommeerde avonturier Adol “de Rode” Christin en zijn metgezel Dogi komen aan in Balduq, een stad geannexeerd door het Romun-rijk, alleen voor Adol om te worden vastgehouden voordat hij voet naar binnen zet. Terwijl hij gevangen zit, ontmoet hij een mysterieuze vrouw genaamd Aprilis die hem verandert in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters uit te drijven.

Nu moet Adol een bondgenootschap sluiten met zijn mede-Monstrum om de angstaanjagende dreigingen af ​​te weren die opduiken uit een duistere dimensie genaamd de Grimwald Nox, en om de mysteries van de Monstrumvloek en de waarheid achter de onrust binnen Balduq te ontrafelen.