Yu-Gi-Oh! Master Duel – 10+ miljoen downloads

Yu-Gi-Oh! Master Duel – 10+ miljoen downloads

Yu-Gi-Oh! Master Duel werd eerder dit jaar uitgebracht op de Nintendo Switch en andere platforms en introduceerde het klassieke ruilkaartspel bij een nieuw publiek. Sindsdien lijkt het erop dat het spel voor veel opschudding heeft gezorgd!

De gratis te spelen digitale TCG-game is volgens Konami in totaal meer dan 10 miljoen keer gedownload. Dit komt slechts tien dagen na het debuut van de game op iOS- en Android-apparaten, gedurende welke tijd het maar liefst 6 miljoen downloads opleverde.

Om de nieuwe mijlpaal te vieren, heeft Konami aangekondigd dat alle spelers die tussen vandaag en 31 maart inloggen op de game, 1.000 edelstenen krijgen.

Over Yu-Gi-Oh! Master Duel

Het digitale ruilkaartspel Yu-Gi-Oh! is de volgende generatie van Yu-Gi-Oh! De “Yu-Gi-Oh!” digitale kaartspel waar je op hebt gewacht is nu hier!

De ultieme versie van het competitieve kaartspel dat de afgelopen twee decennia is geëvolueerd! Neem het op tegen duellisten van over de hele wereld op het hoogste niveau.
Bereid je voor: het is tijd om te duelleren!

Je kunt het “Yu-Gi-Oh! Trading Card Game” nu overal digitaal spelen!

Snelle duels met prachtige HD-beelden en een opwindende nieuwe soundtrack! Bereid je voor om het op te nemen tegen Duelists van over de hele wereld!

Speel duels in je eigen tempo!

Iedereen, ongeacht het vaardigheidsniveau, kan genieten van de complete Yu-Gi-Oh! ervaring. Maak je geen zorgen als je een nieuwe speler bent of al een tijdje niet hebt gedueld: de in-game tutorials leren je de basisprincipes van de Yu-Gi-Oh! HANDELSKAARTSPEL. Als je klaar bent, krijg je een Deck waarmee je aan je reis kunt beginnen!

Terwijl je door het spel gaat, kun je nieuwe kaarten aan je Decks toevoegen.

Formaten voor wisselende toernooien

Test je Dueling-talenten op de proef door ze te mixen! Spelers hebben toegang tot een breed scala aan evenementen en competities.

Bouw en duelleer met een verscheidenheid aan Decks bestaande uit meer dan 10.000 verschillende kaarten met toernooispecifieke regels!

Kies een toernooi waarin JIJ wilt duelleren en strijd om de eerste plaats!

Ontdek wat er achter de schermen van de kaarten gebeurt.

Solo-modus neemt je mee door de verhalen van Yu-Gi-Oh! TCG-thema’s. Voltooi de verhalen om je duelleervaardigheden te verbeteren.

Beginners, terugkerende spelers en iedereen die meer wil weten over de mythologie van de Yu-Gi-Oh! Het TCG-universum zou dit moeten oppikken.

Functies

  • Link met de mobiele app “Yu-Gi-Oh! Neuron”.
  • Bekijk de decklijsten van Duelists van over de hele wereld en verbeter die van jezelf!
  • Om te zien welke kaarten je in je eerste hand zou kunnen krijgen, gebruik je de tool voor het trekken van voorbeelden.

Over “Yu-Gi-Oh!”

Sinds 1996 is Kazuki Takahashi’s populaire manga “Yu-Gi-Oh!” is geserialiseerd in SHUEISHA Inc.’s “WEEKLY SHONEN JUMP.” Naast consolegames biedt Konami Digital Entertainment Co., Ltd. een Trading Card Game (TCG) op basis van “Yu-Gi-Oh!” dat is gebaseerd op de originele manga en is populair over de hele wereld.

Spelers op zoek naar de ideale online Trading Card Game Spelers die competitief gamen waarderen

Ad