Yu-Gi-Oh! Master Duel – Deck Building introductie

Yu-Gi-Oh! Master Duel – Deck Building introductie

Een nieuwe Engelse promovideo voor de aanstaande Yu-Gi-Oh! Master Duel digitale titel werd vrijgegeven aan de Yu-Gi-Oh! officiële EU YouTube-kanaal van het kaartspel.

Als vervolg op de introductiefilms voor het hoofdmenu en profielaanpassing en de solomodus, gaat deze nieuwe video dieper in op hoe spelers hun decks in het spel kunnen bouwen en aanpassen. Het legt ook uit hoe je Craft Points kunt gebruiken, die je kunt verdienen door missies te voltooien, duplicaten te branden en te vechten, om kaarten te maken die spelers misschien missen.

video

Omdat het bouwen van een deck een uitdaging kan zijn, hebben we de hulp ingeroepen van TGS Anime om je door het proces te leiden. We zullen de rijke Deck-building en Card-Generating-functies van Master Duel doornemen, evenals enkele van de onbeperkte aanpassingsopties van de game!

Over Yu-Gi-Oh! Meester Duel

Met deze game kunnen gebruikers Yu-Gi-Oh OCG/TCG online ervaren, gebaseerd op het idee van “Online Yu-Gi-Oh! voor zowel spelers als toeschouwers.” De game zal toegankelijk zijn op verschillende platforms, waaronder de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, Android en iOS, met officiële ondersteuning voor 4K-resolutie in de maak. Het spel is volledig gratis om te spelen.

Ad