Yu-Gi-Oh! Master Duel – Nieuwe teaser-trailer, meer dan 10.000 kaarten

Yu-Gi-Oh! Master Duel – Nieuwe teaser-trailer, meer dan 10.000 kaarten

Konami heeft een nieuwe teaser-trailer uitgebracht voor Yu-Gi-Oh! Master Duel, samen met nieuwe details over de titel.

Ye-Gi-Oh! Master Duel is een gratis te spelen videogame-aanpassing van het populaire ruilkaartspel, met de belofte meer dan 10.000 kaarten uit de geschiedenis van de franchise te bevatten. In de kleine lettertjes staat met name dat sommige kaarten “deelname aan evenementen en in-game aankopen vereisen”, wat suggereert dat het spel een of andere vorm van microtransacties kan bevatten.

video
play-rounded-fill

Over Yu-Gi-Oh! Meester Duel

Welkom bij Yu-Gi-Oh! Master Duel, de langverwachte digitale titel die de Yu-Gi-Oh! Ruilkaartspel naar schermen over de hele wereld.

Met een blauwdruk van “online Yu-Gi-Oh! voor zowel spelers als publiek,” Yu-Gi-Oh! Master Duel zal volledig rond de Yu-Gi-Oh! Ruilkaartspel / Officieel kaartspel, met meer dan twee decennia aan duelgeschiedenis en meer dan 10.000 kaarten. (Voor sommige kaarten is deelname aan een evenement of in-game aankopen vereist.)

Ye-Gi-Oh! Master Duel zal de Yu-Gi-Oh! Trading Card Game / Official Card Game’s officiële hoofdregels, die een opwindende nieuwe, gratis te spelen manier bieden om te genieten van intense, prachtig gepresenteerde duels op de nieuwste spelsystemen.