Yu-Gi-Oh! Master Duel Overzichtstrailer

Yu-Gi-Oh! Master Duel Overzichtstrailer

Konami heeft een overzichtstrailer uitgebracht voor Yu-Gi-Oh! Meester duel. De trailer gaat over de verschillende modi van de game, waaronder “Duel, Deck, Solo en Shop”. Het bevestigt ook dat er cross-play-ondersteuning zal zijn, waardoor spelers die de game op Switch bezitten, samen met spelers op andere consoles kunnen spelen.

video
play-rounded-fill

Over Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL

Zoals onthuld tijdens de Tokyo Game Show van dit jaar in een speciale livestream van 20 minuten met gloednieuwe gameplay, bevat het langverwachte kaartspel voor verzamelaars ook een solomodus voor één speler.

Ye-Gi-Oh! MASTER DUEL neemt de iconische Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME (TCG) en brengt het volledig tot leven in digitale vorm. Er zijn meer dan 10.000* kaarten om te ontgrendelen, verspreid over meer dan twee decennia Dueling-geschiedenis. Verzamel kaarten, bouw je Deck op en vecht tegen Duelisten over de hele wereld in verbluffend gepresenteerde Yu-Gi-Oh! TCG/OCG-duels, meesterlijk weergegeven in 4K-resolutie**.

Ye-Gi-Oh! MASTER DUEL wordt deze winter wereldwijd gelanceerd op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS en Android. Ga voor meer informatie naar https://www.konami.com/yugioh/masterduel/en/

Ad