Yu-Gi-Oh! Master Duel – Video’s van het hoofdmenu, profielaanpassing en solomodus

Yu-Gi-Oh! Master Duel – Video’s van het hoofdmenu, profielaanpassing en solomodus

De Yu-Gi-Oh! Het officiële EU YouTube-kanaal van het kaartspel heeft een aantal nieuwe Engelse video’s gepost voor de aanstaande Yu-Gi-Oh! Master Duel digitale titel. De video’s bieden gebruikers een snel overzicht van hoe ze door het hoofdmenu van de game kunnen navigeren en hun profielen kunnen aanpassen, evenals een inleiding tot de Solo-modus van de game, die hen leert hoe ze het kaartspel moeten spelen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Yu-Gi-Oh! Meester Duel

Ye-Gi-Oh! MASTER DUEL brengt de legendarische Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME (TCG) tot leven in digitale vorm. Er zijn meer dan 10.000* Dueling-kaarten beschikbaar om te ontgrendelen, verspreid over meer dan twee decennia Dueling-geschiedenis. Verzamel kaarten, creëer je Deck en vecht tegen Duelists van over de hele wereld in prachtig weergegeven Yu-Gi-Oh! TCG/OCG-duels in 4K-resolutie.

Ye-Gi-Oh! MASTER DUEL zal deze winter beschikbaar zijn voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One, Xbox 360, Xbox One S, Nintendo Switch, Steam, iOS en Android. Ga naar https://www.konami.com/yugioh/masterduel/en/ voor meer informatie.</ p>

Ye-Gi-Oh! Master Duel zal deze winter beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch en andere platforms.