Zarude Distribution aangekondigd voor Gamestop (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

Zarude Distribution aangekondigd voor Gamestop (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

The Pokemon Company heeft een nieuw distributie-evenement voor seriële code onthuld voor Pokemon Sword and Shield.

De code is voor de Mythische Pokemon Zarude en wordt weggegeven via Gamestop-winkels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het is bedoeld om aan te sluiten bij de release van de Vivid Voltage TCG-set, en loopt van 13 november tot 13 december. Op het moment van schrijven zijn er geen andere landen aangekondigd om dit evenement te ontvangen. Aangezien seriële codes nu regiovrij zijn, zou het mogelijk moeten zijn voor spelers uit andere landen om een ​​van deze codes in te wisselen als ze deze in handen kunnen krijgen. op een.

Over Zarude

Zarude is een zwarte simian Pokémon met een uiterlijk dat lijkt op een mandril of baviaan. Zijn kop heeft de vorm van een X en zijn ogen zijn rood met groene irissen en zwarte pupillen. Het heeft een grijs gezichtspatroon en een vooruitstekende kaak met 2 zichtbare neusgaten en een harige baard. Zijn tanden zijn extreem scherp, met 2 op zijn bovenkaak die naar beneden hangen en uitsteken.

Zarude heeft een slank postuur met 2 zwarte plukjes van het haar op elke schouder. Elke arm is lang met een groene liaan eromheen gewikkeld die lijkt op een veer, die dezelfde kleur heeft als de dassen. Elk van zijn handen is zichtbaar mensachtig, met zwarte klauwen als vingers. Zijn lichaam heeft een ribbenpatroon en zijn voeten hebben 4 simian tenen en 1 klauw aan de achterkant. Het heeft een korte staart met een stervormig uiteinde zoals Litten.

Gedrag

Zarude leeft vaak in grote groepen en zal vijandigheid tonen jegens andere soorten die geen deel uitmaken van zijn roedel. Het is in staat om wijnstokken uit zijn lichaam te manipuleren als een middel om tussen de hoge bomen te bewegen en bessen te verzamelen van moeilijk bereikbare gebieden. Er wordt aangenomen dat de wijnstokken van Zarude genezende eigenschappen hebben en eventuele wonden onmiddellijk zullen genezen.

Tijdens een gevecht vertrouwt Zarude op zijn snelle acrobatische bewegingen en valt hij tegenstanders aan met zijn klauwen. Het is snel van begrip en heeft weinig tot geen moeite om veel veldslagen te winnen.

Evolutie

Zarude, een mythische Pokemon, evolueert niet.

Ad