Zelda: Breath of the Wild 2 komt in 2022

Zelda: Breath of the Wild 2 komt in 2022

Nintendo heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor het langverwachte The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 dat in 2022 naar de Nintendo Switch komt.

We hebben geruime tijd gewacht op de komst van de game op het systeem sinds het zijn debuut een paar jaar geleden maakte, dus het is geweldig om een ​​nieuwe trailer te zien. Het wordt volgend jaar uitgebracht en stelt spelers in staat om boven de wolken te verkennen.

video
play-rounded-fill

De lucht boven

Keer terug naar Hyrule – en de lucht erboven – in deze eerste blik op gameplay voor het vervolg op de Legend of Zelda: Breath of the Wild, gepland voor release op #NintendoSwitch in 2022.

De trailer verraadt weinig, het laat duidelijk zien dat in ieder geval een deel van de game zich in de lucht boven Hyrule à la Skyward Sword zal afspelen. Bovendien lijkt het erop dat we een nieuwe tool zullen hebben, aangezien Link wordt getoond met een soort apparaat aan zijn arm dat hem nieuwe krachten geeft. Of is hij met iets versmolten of versmolten?

Misschien is het wat Shiekah-hardware die ze tegenkwamen, maar dat valt nog te bezien. Zelda-producent Eiji Aonuma heeft geen nieuwe details over de game onthuld in zijn tijd voor de camera, dus we hebben alleen de trailer om verder te gaan en te raden wat we zien.

Spelen als Zelda lijkt een no no

Helaas lijkt het erop dat degenen onder jullie die hoopten om als Zelda in deze game te spelen, hun wens niet zullen krijgen – alle gameplay is alleen Link. En om het nog erger te maken zien we Zelda in een donkere afgrond vallen. Dat suggereert dat Zelda en Link op een bepaald moment uit elkaar gaan, en Link begint aan een nieuwe zoektocht om de prinses te redden in dit Breath of the Wild-vervolg.

Ad