Zelda: Link’s Awakening – Mr. Write, Dampé, Tal Tal Heights

Zelda: Link’s Awakening – Mr. Write, Dampé, Tal Tal Heights

GameXplain heeft beelden geüpload van de langverwachte Nintendo Switch-remake van de klassieke Gameboy-titel, The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

video
play-rounded-fill

De nieuwe opnames zijn gemaakt op E3-shows van de opname van Dampé, Mr. Write en een blik op Tal Tal Heights.

Over The Legend of Zelda: Link’s Awakening

26 jaar na de originele release op Game Boy, wordt The Legend of Zelda: Link’s Awakening herboren als een nieuwe ervaring op Nintendo Switch.

Getroffen door een storm, wast Link aan land op het mysterieuze eiland Koholint. Om terug te keren naar huis, moet Link uitdagende kerkers overwinnen en strijden tegen angstaanjagende monsters.

Deze nieuwe versie van het klassieke avontuur bevat vele unieke elementen die verschenen in de oorspronkelijke versie van Game Boy, zoals 2D-kamers in platform-stijl en uiterlijkheden van personages buiten de The Legend of Zelda-serie.

Terwijl je kerkers in het hoofdverhaal leeghaalt, verdien je kerkerruimten (Chamber Stones), en rangschik je ze in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon. Plaats de ingang van je kerker, het hol van Nightmare en alles daartussenin als je doelen probeert te vervullen en door een nieuwe kerker speelt.

Tik op de compatibele Legend of Zelda-serie amiibo (apart verkrijgbaar) om meer Chamber Stones te verdienen en extra Chamber Stones te vinden in bijgewerkte mini-games, zoals Rapids Ride, Trendy Game en vissen.