Zelda: Link’s Awakening – Shy Guy & Boo Gameplay footage

Zelda: Link’s Awakening – Shy Guy & Boo Gameplay footage

Nintendo heeft twee korte gameplay-clips uitgebracht voor The Legend of Zelda: Link’s Awakening Switch-remake met Shy Guy en Boo.

Een andere wereld

Deze gameplay-clips laten kort zien hoe Link deze vijanden kan verslaan uit, schijnbaar, een andere wereld. 

Shy Guy

Boo

Hier is nog een tip voor The Legend of Zelda: Link’s Awakening! Dit is een boe-geroep. Ze worden verlegen als je naar ze kijkt, maar ze aanvallen met een zwaard of pijl gaat niet werken. Dus hoe versla je ze? Nou, geesten geven de voorkeur aan donkere plekken, toch?

Over The Legend of Zelda: Link’s Awakening

26 jaar na de oorspronkelijke release op Game Boy, wordt The Legend of Zelda: Link’s Awakening herboren als een nieuwe ervaring op de Nintendo Switch.

Link wordt geteisterd door een storm en spoelt aan op het mysterieuze Koholint-eiland. Om naar huis terug te keren, moet Link uitdagende kerkers overwinnen en vechten tegen angstaanjagende monsters.

Deze nieuwe versie van het klassieke avontuur bevat veel unieke elementen die in de originele Game Boy-release verschenen, zoals kamers in 2D-platformstijl en optredens van personages buiten de Legend of Zelda-serie.

Terwijl je kerkers door het hele hoofdverhaal wist, verdien je kerkerskamers (Chamber Stones) en rangschik je ze in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon. Plaats je kerkeringang, Nightmare’s Lair en alles daartussenin terwijl je doelen probeert te bereiken en door een nieuwe kerker speelt.

Tik op compatibele Legend of Zelda-serie amiibo (apart verkrijgbaar) om meer kamerstenen te verdienen en extra kamerstenen te vinden in het spel in bijgewerkte minispellen, zoals de Rapids Ride, Trendy Game en vissen.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening-remake komt op 20 september 2019 uit op de Nintendo Switch.

Ad