Zelda: Link’s Awakening update 1.0.1 patch notes

Zelda: Link’s Awakening update 1.0.1 patch notes

The Legend of Zelda: Link’s Awakening is onlangs bijgewerkt naar versie 1.0.1 en Nintendo zegt dat de patch enkele problemen zal oplossen.

Korte patch-notes

De volgende problemen die gebruikers mogelijk met het spel zijn tegengekomen, zijn opgelost;

  • Een fout opgelost waarbij Marin door bepaalde omstandigheden zou stoppen met bewegen in Toronbo Shores en het spel zou vastlopen.
  • Door deze update te downloaden, worden ook opgeslagen games opgelost waar de fout al optreedt.

Over Legend of Zelda: Link’s Awakening

Verken een opnieuw bedacht Koholint-eiland in een van de meest geliefde games in de Legend of Zelda-serie.

Link is aangespoeld op een mysterieus eiland met vreemde en kleurrijke inwoners. Om het eiland te ontvluchten, moet Link magische instrumenten over het land verzamelen en de windvis wakker maken. Verken een opnieuw bedacht Koholint-eiland dat trouw is herbouwd in een gloednieuwe kunststijl die zowel fans als nieuwkomers zal verleiden.

Vecht tegen vijanden terwijl je talloze kerkers verovert en de verborgen geheimen van het eiland ontdekt. Ontmoet Super Mario-vijanden zoals Goombas, Piranha Plants en meer, en communiceer met unieke locals die Link helpen bij zijn avontuur.

Link overboord gegooid door een storm, spoelt Link aan wal op het mysterieuze Koholint Island. Om naar huis terug te keren, moet Link uitdagende kerkers overwinnen en vechten tegen angstaanjagende monsters.

Deze nieuwe versie van het klassieke avontuur bevat veel unieke elementen die in de originele Game Boy-release verschenen, zoals kamers in 2D-platformstijl en optredens van personages buiten de Legend of Zelda-serie.

Terwijl je kerkers door het hele hoofdverhaal wist, verdien je kerkerskamers (Chamber Stones) en rangschik je ze vervolgens in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon.

Ad