Zelda: Link’s Awakening vergelijking

Zelda: Link’s Awakening vergelijking

Digital Foundry heeft een nieuwe video uitgebracht die een vergelijking biedt tussen de E3 2019-demo van Zelda: Link’s Awakening en de originele versie die op de Game Boy is uitgebracht.

video

Digital Foundry merkt op: “Het ziet er echt goed uit met een opmerkelijk niveau van trouw aan het origineel, maar er is enige ruimte voor verbetering bij deze vroege bouw”.

Over The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Buffed door een storm, wast Link aan land op het mysterieuze eiland Koholint. Om terug te keren naar huis, moet Link uitdagende kerkers overwinnen en strijden tegen angstaanjagende monsters.

Deze nieuwe versie van het klassieke avontuur bevat vele unieke elementen die verschenen in de oorspronkelijke versie van Game Boy, zoals 2D-kamers in platform-stijl en uiterlijkheden van personages buiten de The Legend of Zelda-serie.

Terwijl je kerkers in het hoofdverhaal leeghaalt, verdien je kerkerruimten (Chamber Stones), en rangschik je ze in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon. Plaats de ingang van je kerker, het hol van Nightmare en alles daartussenin als je doelen probeert te vervullen en door een nieuwe kerker speelt

Tik op de compatibele Legend of Zelda-serie amiibo (apart verkrijgbaar) om meer Chamber Stones te verdienen en extra Chamber Stones te vinden in bijgewerkte mini-games, zoals Rapids Ride, Trendy Game en vissen.

Ad