Zelda: Tears of the Kingdom – Promotiemateriaal toont Nintendo Switch Online-ondersteuning

Zelda: Tears of the Kingdom – Promotiemateriaal toont Nintendo Switch Online-ondersteuning

Het mysterie rond The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom werd uiteindelijk eerder dit jaar opgelost toen Nintendo de ware titel van de game onthulde en aankondigde dat deze in mei 2023 zou worden uitgebracht. game is sinds kort ook beschikbaar.

Zelda online

Het is onder onze aandacht gebracht door een lid op Reddit dat reclamemateriaal voor het aanstaande vervolg is begonnen te verschijnen bij verschillende spelwinkels. Misschien nog fascinerender is het feit dat uit dit advertentiemateriaal blijkt dat gebruikers van Nintendo Switch Online een soort van extra hulp van de game krijgen.

Hoewel er geen aanvullende details beschikbaar zijn over wat deze Switch Online-compatibiliteit zou inhouden, is het meest waarschijnlijke scenario dat Tears of the Kingdom op zijn minst Cloud Saves ondersteunt voor abonnees van Nintendo Switch Online.

Het is op dit moment echter nog onbekend in welke mate deze game wordt ondersteund door de Nintendo Switch Online-service.

De volgende aflevering in de legendarische Legend of Zelda-serie voert je niet alleen over de uitgestrekte gebieden van Hyrule, maar ook naar de hemel erboven! The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, verschijnt op 12 mei 2023 voor de Nintendo Switch.