Zero Strain aangekondigd, wordt binnenkort gelanceerd

Zero Strain aangekondigd, wordt binnenkort gelanceerd

Eastasiasoft onthulde Zero Strain voor meerdere platforms, met de Nintendo Switch-versie die op 13 augustus 2020 wordt gelanceerd voor $ 9,99 USD.

De top-down shooter Zero Strain ziet spelers eindeloze spervuren van talloze vijanden overleven – terwijl ze zichzelf daarbij uitrusten met nieuwe en krachtigere gevechtsschepen!

video
play-rounded-fill

Over Zero Strain

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever, Eastasiasoft Limited, heeft vandaag aangekondigd dat de snelle top-down arena-shooter Zero Strain naar de PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch komt.

Door shoot’em up-actie te combineren met MOBA-elementen, onderscheidt Zero Strain zich door te focussen op strategisch jongleren met wapens terwijl je controle krijgt over een reeks top-down arena’s. Keer het tij van de strijd met zorgvuldige verdediging en vergeldingsaanvallen die toenemen met de schade die je toebrengt. S

kies uit een verscheidenheid aan schepen die zijn afgestemd op unieke speelstijlen, observeer en reageer op aanvalspatronen van vijanden en schakel krachtige bazen met precisie uit terwijl je door de onbekende dimensies van Zero Strain gaat, allemaal gepresenteerd in een levendige visuele stijl met draadframe. oorspronkelijk ontwikkeld door Kaio Meris. Consoleversies gepubliceerd door eastasiasoft.

Zero Strain is op deze data beschikbaar voor US $ 9,99 / € 9,99 / ¥ 1000:

  • 12 augustus: Xbox One wereldwijd, PS4 ™ Amerika / Europa / Azië
  • 13 augustus: Nintendo Switch Amerika / Europa
  • 20 augustus: PS4 ™ Japan, Nintendo Switch Japan

Een lanceringskorting van 20% is beschikbaar op alle platforms. Zero Strain kan worden afgespeeld in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Japans en traditioneel Chinees.