Zoids Wild: Blast Unleashed – Eerste 20 minuten

Zoids Wild: Blast Unleashed – Eerste 20 minuten

Zal Zoids Wild: Blast Unleashed voldoen aan je behoeften op het gebied van mech-gevechten op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 20 minuten bekijken.

Zoids Wild: Blast Unleashed ziet spelers het heldhaftige Team Freedom opnemen tegen het machtsbeluste Team Dark Metal met de kracht van dierlijke mechs!

video
play-rounded-fill

Over Zoids Wild: Blast Unleashed

Ontketen de wilde mecha-kracht en het dierlijke instinct van Zoids in spectaculaire onderlinge gevechten op de Nintendo Switch. Met verbluffende graphics die trouw zijn aan de Zoids Wild-anime en een intuïtief 3D-vechtsysteem waarmee je instinctief ongelooflijke combo’s kunt maken, is Zoids Wild: Blast Unleashed de ultieme confrontatie tussen je favoriete piloten en hun Zoids!

Maar zijn Zoids slechts wapens, of uw partners? Jouw vaardigheid in de strijd zal beslissen wie er wint tussen strijdende facties, waaronder Arashi’s Team Freedom en het op macht beluste Team Dark Metal, in een nieuw Zoids-verhaal. Dus kies je held, betreed het slagveld en vecht om de grootste band tussen mens en Zoid te doen ontwaken – en gebruik vervolgens de verborgen kracht die bekend staat als Wild Blast om je rivalen te verslaan!

Met een enorme keuze aan personages, Zoids en spelmodi tilt Zoids Wild: Blast Unleashed mecha-gevechten naar een hoger niveau. Vereffen scores in gevechten voor 2 spelers, daag jezelf uit in Mission Mode en Battle Tactics Mode en verbeter je vaardigheden in Practice Mode. Ben je klaar om de sterkste levensvormen ter wereld te beheersen?

Zoids Wild: Blast Unleashed is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 39,99 USD.

Ad