Zoids Wild: Blast Unleashed Westerse Launch Trailer

Zoids Wild: Blast Unleashed Westerse Launch Trailer

Zoids Wild: Blast Unleashed is eindelijk beschikbaar voor Nintendo Switch in het Westen. Zoids Wild: Blast Unleashed is nu beschikbaar om te downloaden via de eShop of te kopen via de detailhandel in Noord-Amerika en Europa.

Er werd ook een nieuwe launch-trailer voor de titel gedeeld;

video

TOMY Company , Ltd. en Outright Games , de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, hebben vandaag de ultieme mecha-showdown Zoids Wild: Blast Unleashed uitgebracht. 

Over Zoids Wild: Blast Unleashed

Met legendarische personages uit de enorm succesvolle Zoids-franchise, biedt deze nieuwe game het westerse publiek eindelijk de opwindende 1v1-gevechten, verbluffende anime-getrouwe graphics en actievolle 3D-gevechten waarop ze hebben gewacht, exclusief voor Nintendo Switch ™.

Volg Arashi en zijn Liger terwijl ze Team Freedom helpen het op macht beluste Dark Metal Empire te verslaan in spectaculaire onderlinge gevechten! Met verbluffende graphics die trouw zijn aan de anime en een eenvoudig 3D-vechtsysteem waarmee je instinctief combo’s kunt koppelen, wacht je avontuur in Zoids Wild: Blast Unleashed. Breng mecha-gevechten naar een hoger niveau!

Belangrijkste kenmerken:

  • Strijd tegen elkaar – Strijd in 1 tegen 1 mecha-gevechten met adembenemende 3D-gevechten
  • Betreed het Zoids-universum – Speel als een grote cast Zoids-personages met getrouwe beelden
  • Nieuw verhaal – Sluit je aan bij de oorlog tussen facties en ontdek een nieuwe Zoids-ondersoort
  • Actie voor 2 spelers – Test je vaardigheden tegen andere spelers
  • Eenvoudige bediening – Schakel bewegingen eenvoudig uit en vernietig tegenstanders met je Final Blast
Ad