Zoids Wild: Blasts Unleashed – Gameplay Trailer

Zoids Wild: Blasts Unleashed – Gameplay Trailer

Outright Games en TOMY hebben de eerste gameplay-trailer voor Zoids Wild: Blasts Unleashed uitgebracht.

Zoids Wild: Blasts Unleashed wordt op 16 oktober 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch in het westen.

video
play-rounded-fill

Je hebt zojuist de eerste gameplay-trailer gezien van de aankomende 3D-gevechtsvideogame “Zoids Wild: Blasts Unleashed”.

Deze nieuwe trailer boordevol actie toont de opwindende 1v1-gevechten, verbluffende graphics en een overvloed aan populaire Zoids-personages die te zien zijn in de game die op 16 oktober wordt gelanceerd, exclusief voor Nintendo Switch.

Over Zoids Wild: Blasts Unleashed

Zoids Wild: Blast Unleashed is de nieuwste videogame uit de legendarische anime-franchise. Ontketen de wilde mecha-kracht en dierlijke instincten van Zoids, in een verhaal dat de oorlog volgt tussen Arashi’s Team Freedom en het op macht beluste Team Dark Metal.

Ontketen de kracht en het dierlijke instinct van Zoids in spectaculaire 3D-gevechten op Nintendo Switch ™. Zoids Wild Blast Unleashed is de ultieme mecha-confrontatie!

Ontketen de wilde mecha-kracht en het dierlijke instinct van Zoids in spectaculaire onderlinge gevechten op de Nintendo Switch. Met verbluffende graphics die trouw zijn aan de Zoids Wild-anime en een intuïtief 3D-vechtsysteem waarmee je instinctief ongelooflijke combo’s kunt maken, is Zoids Wild: Blast Unleashed de ultieme confrontatie tussen je favoriete piloten en hun Zoids!

Maar zijn Zoids slechts wapens, of uw partners? Jouw vaardigheid in de strijd zal beslissen wie er wint tussen strijdende facties, waaronder Arashi’s Team Freedom en het op macht beluste Team Dark Metal, in een nieuw Zoids-verhaal. Dus kies je held, betreed het slagveld en vecht om de grootste band tussen mens en Zoid te doen ontwaken – en gebruik vervolgens de verborgen kracht die bekend staat als Wild Blast om je rivalen te verslaan!

Met een enorme keuze aan personages, Zoids en spelmodi tilt Zoids Wild: Blast Unleashed mecha-gevechten naar een hoger niveau. Vereffen scores in gevechten voor 2 spelers, daag jezelf uit in Mission Mode en Battle Tactics Mode en verbeter je vaardigheden in Practice Mode. Ben je klaar om de sterkste levensvormen ter wereld te beheersen?

“Zoids Wild: Blast Unleashed” wordt op 16 oktober 2020 exclusief gelanceerd voor Nintendo Switch ™ en kan nu worden gereserveerd via: https://outrightgames.com/us/games/zoids-wild-blast-unleashed/