Zombie Army 4: Dead War – 35 minuten aan gameplay

Zombie Army 4: Dead War – 35 minuten aan gameplay

De Nintendo Switch-editie van Zombie Army 4: Dead War kreeg een nieuwe speelronde dankzij Nindie Spotlight die voor 35 minuten aan gameplay zorgde.

De shooter is een paar maanden geleden op Nintendo’s systeem geïntroduceerd tijdens een Nintendo Direct, maar hij is nu al onderweg.

video

Over Zombie Army 4

Zombie Army 4, ontwikkeld door Rebellion North, biedt dezelfde woeste niveaus van chaos, bloedvergieten en bloedbad die je zou verwachten van de huiveringwekkende franchise voor de Nintendo Switch, zonder compromissen. Zombie Army 4 is een geweldige coöperatieve game die gaming voor twee tot vier spelers ondersteunt in zowel lokale wifi- als internetmodi.

De Nintendo Switch-versie bevat alle bonuscontent van Season Pass One en alle Horde Maps na de release op de gamekaart, evenals compatibiliteit voor de Pro Controller. Season Pass One voegt nog drie niveaus, vier personagepakketten, negen wapenbundels, vijf wapenskinpacks en vier personage-outfitbundels toe aan het spel.

Op 26 april 2022 werd Zombie Army 4: Dead War uitgebracht op de Nintendo Switch. Het ondersteunt ook de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees en Koreaans.

Ad