Zombie Army 4: Dead War beoordeeld voor release?

Zombie Army 4: Dead War beoordeeld voor release?

Zombie Army 4: Dead War werd gelanceerd in februari 2020, hoewel er toen nog geen Nintendo Switch-versie was. Dat kan in de nabije toekomst echter veranderen.

Eind 2021 is een Nintendo Switch-versie van Zombie Army 4: Dead War geüpload naar de officiële PEGI-classificatiedatabase. Beoordelingen zijn niet altijd accuraat, maar ze duiden vaak op toekomstige bedoelingen.

video
play-rounded-fill

Youtube link; https://www.youtube.com/watch?v=equ3bSUUD0U 

Over Zombie Army 4: Dead War

In deze huiveringwekkende shooter van de makers van Sniper Elite 4 komen Hitlers hordes terug voor meer! In het Europa van de jaren 40 krijg je te maken met monsterlijke occulte tegenstanders, magnifieke wapens en een gruwelijke nieuwe campagne voor 1-4 spelers terwijl je worstelt om de mensheid te beschermen tegen zombie Armageddon!

Verbazingwekkende nieuwe advertentiecampagne

Het verzet heeft zombie Hitler overwonnen en hem naar de hel gestuurd, maar de doden staan ​​weer op, deze keer met nog meer honger!

Vervolg de alternatieve geschiedenis van de Zombie Army Trilogy in enorme nieuwe levels en ontdek een snode samenzwering die de Survivor Brigade door heel Italië en daarbuiten stuurt!

Vecht tegen de machten van het kwaad in kanalen vol lijken, ontsnap aan een zombiedierentuin en ga naar donkere, mysterieuze gebieden waar niemand ooit is geweest… en ik leef nog om het verhaal te vertellen!

 • Gunplay die prijzen heeft gewonnen
  • Gebruik de genrebepalende ballistische Rebellion die beroemd is geworden in de Sniper Elite-serie tegen de schuifelende hordes van de verdoemden!
 • Verminking en geüpgradede Kill Cams
  • De X-Ray Kill Camera maakt een comeback! In röntgenfoto’s beschadigen geweerschoten, explosies en meer botten en organen in gruwelijke slow motion. Terwijl je schoten een of twee rottende ledematen van de levenden scheuren, verwonder je en beef je terwijl de doden BLIJVEN KOMEN!
 • Grote aanpassing en progressie
  • Als je door de rangen komt, creëer je de slayer die het beste bij je past! Wil jij een beschermengel zijn? In het belang van je vrienden, doe wat kwaad! Wat is er met dat torentje dat je zo aantrekkelijk vindt? Waarom neem je het niet mee? Als je dan extra kleding, emotes en beschimpingen verwerft, dood dan in stijl!
 • Mêlee-moordenaar
  • Als de ondoden je omsingelen, gebruik dan verbeterde melee-gevechten om terug te vechten! Ga door menigten, stamp op schedels en gebruik angstaanjagende vaardigheden om de levende doden te doden!
 • Wapens van de Goden
  • Gebruik de kracht van vuur, bliksem en goddelijke essentie om je werkbanken te verbeteren en zelfgemaakte hellraisers te maken! Is het mogelijk om een ​​aanvalswapen te hebben dat bliksem schiet? Een brandende bajonet op een pistool? In de laatste strijd van de mensheid gaat alles!
 • Ontelbare wangedrochten
  • Vecht tegen legers van griezelige grijpers, monsterlijke gepantserde elites, enge schaduwdemonen, explosieve zelfmoordgeneraals en meer! Je zou willen dat je achter de bank was gebleven terwijl je in de vlezige loop van een ZOMBIE TANK keek!
 • Horde-modus is groter en slechter geworden.
  • Horde-modus stelt je in staat je SLAYcation uit te breiden. Hoe groter de kaart wordt, hoe langer je leeft. Hoe lang kun je terugvechten zonder te bezwijken voor de LEVENDE DODE horde?

Laat je Slay-Cation langer meegaan!

Wilt u meer weten? Seizoen 2 en 3 van Zombie Army 4 zijn nu beschikbaar! In de nieuwe driedelige ‘Hell Cult’-campagne ontdek je de mysteries van het occulte en neem je het op tegen de angst van de lucht in het angstaanjagende ‘Death From Above’! Bereid je voor om je zombie-tegenstanders op nieuwe en gruwelijke manieren uit elkaar te schieten met meer missies, nieuwe personages, wapens en meer!

In 2020 krijgt Nintendo Switch Zombie Army Trilogy. Geremasterde versies van het originele Nazi Zombie Army en het vervolg, evenals een nieuw derde deel in de serie, werden in die titel opgenomen.