Zombie Army Trilogy – Komt op 31 Maart

Zombie Army Trilogy – Komt op 31 Maart

Rebellion kondigde de releasedatum aan voor Zombie Army Trilogy op Nintendo Switch. De trilogie wordt op 31 maart 2020 in de detailhandel en de Nintendo eShop gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over Zombie Army Trilogy

Zoals onthuld in een gloednieuwe trailer, zal ZOMBIE ARMY TRILOGY later deze maand zenuwslopende shooter-actie naar de Nintendo Switch brengen!

Onafhankelijke Britse studio Rebellion is verheugd aan te kondigen dat de cult Sniper Elite spin-off op 31 maart 2020 zowel digitaal als in de detailhandel beschikbaar zal zijn.

Reis naar 1945 en dood onderweg terwijl je het opneemt tegen de enorme hordes die het nazi-zombieleger van Hitler vormen. Gebruik sluipschuttergeweren, machinegeweren en jachtgeweren om door de golven van ondoden te scheuren en neem het op tegen de demondictator zelf in een ongelooflijke laatste strijd!

Alles is inbegrepen

Zombie Army Trilogy wordt geleverd met alles wat eerder op consoles is uitgebracht. Overleef 3 intense verhaalcampagnes en neem het op tegen de Horde-modus, allemaal beschikbaar in singleplayer of in drop-in, drop-out co-op voor maximaal 4 spelers.

Op de Nintendo Switch biedt Zombie Army Trilogy gloednieuwe functies, waaronder lokale draadloze coöp, motion controls, Pro Controller en HD Rumble-ondersteuning. Zombie Army Trilogy ondersteunt ook het nieuwe vriendenuitnodigingssysteem van Nintendo Switch.

De Zombie Army-serie heeft wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.