Zombie Army Trilogy – Launch Trailer

Zombie Army Trilogy – Launch Trailer

Rebellion heeft de officiële lanceringstrailer voor Zombie Army Trilogy op Nintendo Switch gepubliceerd. Het is tijd om binnen te doden! Zombie Army Trilogy marcheert naar Nintendo Switch.

Het is jouw missie om Hitler en zijn nazi-ondode hordes neer te halen – vanuit je luie stoel!

video
play-rounded-fill

Om de naderende draagbare opstanding te vieren, heeft de onafhankelijke Britse ontwikkelaar Rebellion de huiveringwekkende launch-trailer van de game onthuld!

Er is nog tijd om Zombie Army Trilogy vooraf te kopen in de Nintendo eShop voorafgaand aan de lancering van morgen en ontvang een speciale korting van 15%!

Over Zombie Army Trilogy

De cultschieter van Rebellion ziet jou en je vrienden het opnemen tegen Hitlers nazi-zombieleger in intense, bloedstollende gevechten! Gebruik sluipschuttersgeweren, jachtgeweren en machinegeweren om door de meedogenloze golven van ondoden te scheuren en neem het vervolgens op tegen de demonische dictator in een ongelooflijke eindstrijd!

Zombie Army Trilogy bevat alles dat op consoles is uitgebracht. Overleef drie uitdagende verhaalcampagnes en neem het op tegen de handschoen van Horde Mode. Speel alle modi in singleplayer of in drop-in, drop-out co-op voor maximaal 4 spelers. Op Nintendo Switch biedt Zombie Army Trilogy gloednieuwe functies, waaronder lokale draadloze co-op, bewegingsbesturing, Pro Controller en HD Rumble ondersteuning.

Zombie Army Trilogy ondersteunt ook het nieuwe uitnodigingssysteem voor vrienden van Nintendo Switch. De Zombie Army-serie is wereldwijd meer dan 4 miljoen keer verkocht.