Zombie Night Terror – de meest opwindende nacht van je leven!

Zombie Night Terror – de meest opwindende nacht van je leven!

Er is iets raars gebeurd en mensen veranderen overal in bloeddorstige lijken. Maar weet je wie het brein achter dit hongerige ondode leger is? JIJ!

video

Over Zombie Night Terror

Dus spreid deze pandemie uit om de mensheid op deze planeet te vernietigen. De enige manier om de zombie-apocalyps te overleven, is de apocalyps te zijn! Verspreid terreur doorheen 50 levels en breng meer zombies in je ondode leger.

Onderweg moet je moeilijke puzzels oplossen entegen steeds machtiger wordende vijanden vechten die vastbesloten zijn om in leven te blijven. Hoe dichter je bij de totale uitroeiing van de mensheid komt, hoe harder de overlevenden zullen vechten om je te doden… voorgoed.

Voer een zombieleger aan

Jij bent het brein, zij zijn de spieren. Je zombieleger gehoorzaamt je bevelen zonder gevaar voor een staking of klachten… Aan de andere kant kun je kunt geen boeiende gesprekken meer hebben over films of interessante boeken!

Uniek mutatiesysteem

Een leger dodelijke zombies hebben, is geweldig. Een leger gemuteerde zombies hebben is veel beter! Gebruik ons mutatiesysteem om de verdediging van de vijand te doorbreken door krachtige, nieuwe soorten zombies te maken. Elke soort heeft zijn unieke kracht en vaardigheden die je kunnen helpen verschillende situaties te overwinnen.

Besmetting

Heb je niet genoeg gezelschap? Heb je een grotere leger nodig? Verander gewoon mensen in zombies om je doel te bereiken! Je hoeft geen bloemen mee te brengen en charmant te zijn, want een enkele hap recht in de nek (of waar je maar wilt) zou voldoende moeten zijn!

Ad