Zombies Ate My Neighbors And Ghoul Patrol – 19 minuten footage

Zombies Ate My Neighbors And Ghoul Patrol – 19 minuten footage

Vraag je je af of Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol op Nintendo Switch je retro-jeuk kunnen verhelpen? Dankzij Handheld Players kun je nu de 19 minuten bekijken.

De twee 16-bits klassiekers zijn terug met nieuwe verbeteringen en zelfs extra museumfuncties!

Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol zijn nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 14,99. Je kunt ook een fysieke editie van Limited Run Games pakken.

video
play-rounded-fill

De cultklassieker Zombies Ate My Neighbours en het vervolg maken hun langverwachte terugkeer in Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol! Speel deze klassiekers uit de gouden eeuw van 16-bit gaming met nieuwe verbeteringen en nooit eerder vertoonde museumfuncties.

Over Zombies Ate My Neighbours

Hé, waar komt die enge muziek vandaan? Jakkes! Het is Zombies Ate My Neighbours, waar je in elke demente horrorfilm ooit verschijnt om je ju-jubes te laten slingeren.

Wat doen Zeke en Julie, onze twee gezonde tienersterren in een 16-bits game als deze?! Proberen de aardige buren, cheerleaders en baby’s te redden van een lot dat erger is dan polyester!

Wie zou deze STUK van suburbia in zo’n kippenvel hysterie kunnen brengen? Zombies, meedogenloze kettingzaagmaniakken, mummies, kwaadaardige poppen die maar niet dood willen gaan, hagedismannen, blobs, vampieren, gigantische mieren, marsmannetjes en meer.

Zullen deze gekke kinderen de nacht overleven? Vind je weg door 55 levels vol horror, zoals een supermarkt die kapot is gegaan, een misgelopen winkelcentrum, een mysterieus eiland en je eigen achtertuin. Mis ‘Weird Kids on the Block’, ‘Mars Needs Cheerleaders’ en ‘Dances With Werewolves’ niet.

Je kunt de freaks afweren met een virtuele snoepteller met wapens zoals uzi-spuitpistolen, exploderende frisdrank, bazooka’s, wietkrakers en oude artefacten. Grijp ook power-ups-o-rama zoals geheime drankjes en bobo-clown-lokvogels. Eindigt dit spel ooit?!

Over Ghoul Patrol

Zeke en Julie, onze onverschrokken tieners, bezoeken de tentoonstelling Ghosts and Ghouls in de stadsbibliotheek, waar ze een oude schatkist vinden met een oud geestenboek. Natuurlijk kunnen ze het niet laten om het te lezen. Plots duikt er een gruwelijke, getande geest op.

Nu teisteren dit grommende spook en zijn lafhartige volgelingen Metropolis en glippen ze de geschiedenisboeken binnen, waar ze van plan zijn de geschiedenis te herschrijven met hun griezelige manieren. Alleen jij hebt de kracht om terug in de tijd te gaan om een ​​encyclopedie van zombified historische kerels te de-schrikken.

Beëindig, met vooroordelen, met kruisbogen, machinegeweren met pingpongballen, ‘Heatseeker’-geweren van Mars en meer.

Verdamp vuilnisbak-geesten en ninja-geesten, red bibliothecarissen met wispelturige ogen en uitgeklede piraten, ontwijk vliegende boeken en puberetende planten!

Alleen onze twee helden hebben de macht om de machtige beestachtige geest terug in zijn boek te krijgen en de waanzin te stoppen. Ghoul Patrol te hulp!

NIEUWE FUNCTIES

  • Opslagfunctie: sla snel je voortgang op in beide games en zet je avontuur voort waar en wanneer je maar wilt
  • Museumkenmerken: bekijk een video-interview met een van de oorspronkelijke Zombies-ontwikkelaars of verken talloze galerijen met gamekunst, niet eerder uitgebrachte conceptafbeeldingen en marketingmiddelen
  • 2-spelermodus: speel het spel met lokale coöp voor twee spelers
  • Prestaties: houd je spelvoortgang bij met een reeks prestaties voor beide games