Zombies Ate My Neighbors en Ghoul Patrol komt 29 Juni

Lucasfilm Classic Games: Zombies Ate My Neighbours And Ghoul Patrol wordt op 29 juni digitaal uitgebracht in de Nintendo Switch eShop.

Disney Interactive publiceert en Dotemu helpt bij deze release.

De cultklassieker Zombies Ate My Neighbours en het vervolg maken hun langverwachte terugkeer in Lucasfilm Classic Games: Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol! Speel deze klassiekers uit de gouden eeuw van 16-bits gaming met nieuwe verbeteringen en nooit eerder vertoonde museumfuncties.

Over Zombies Ate My Neighbors

Hé, waar komt die enge muziek vandaan? Yikes! Het is Zombies Ate My Neighbours, waar je in elke krankzinnige horrorfilm ooit verschijnt om je ju-jubes te laten slingeren.

Wat doen Zeke en Julie, onze twee gezonde tienersterren in een 16-bits game als deze ?! Ik probeer de aardige buren, cheerleaders en baby’s te redden van een lot dat erger is dan polyester!

Wie zou dit stukje suburbia in zo’n kippenvelachtige hysterie kunnen brengen? Zombies, meedogenloze Chainsaw Maniacs, Mummies, Evil Dolls die gewoon niet doodgaan, Lizard Men, Blobs, Vampires, Giant Ants, Martians en meer.

Zullen deze gekke kinderen de nacht overleven? Vind je weg door 55 met horror gevulde levels, zoals een slechte supermarkt, een verkeerd winkelcentrum, een mysterieus eiland en je eigen achtertuin. Mis “Weird Kids on the Block”, “Mars Needs Cheerleaders” en “Dances With Werewolves” niet.

Je kunt de freaks afweren met een virtuele snoepteller met wapens zoals uzi-spuitpistolen, exploderende frisdrank, bazooka’s, wietkevers en oude artefacten. Grijp ook power-ups-o-rama zoals geheime drankjes en lokvogels voor boboclowns. Eindigt dit spel ooit ?!

Over Ghoul Patrol

Zeke en Julie, onze onverschrokken tieners, bezoeken de tentoonstelling Ghosts and Ghouls in de stadsbibliotheek, waar ze een oude schatkist vinden met daarin een oeroud geestenboek. Uiteraard kunnen ze het niet laten om het te lezen. Plots komt er een gruwelijke geest tevoorschijn.

Nu, dit grommende spook en zijn lafhartige volgelingen besmetten Metropolis en glibberen hun weg naar de geschiedenisboeken, waar ze van plan zijn de geschiedenis te herschrijven met hun spookachtige manieren. Alleen jij hebt de kracht om terug te gaan in de tijd om een ​​encyclopedie van zombified historische kerels te ontwrichten.

Beëindig, met vooroordeel, met kruisbogen, pingpongbal machinegeweren, Martiaanse ‘Heatseeker’-geweren en meer.

Verdamp vuilnisbakgeesten en ninjageesten, red bibliothecarissen met bug-eyed en prikpiraten, ontwijk vliegende boeken en eetplanten voor adolescenten!

Alleen onze twee helden hebben de kracht om de machtige beestachtige geest terug in zijn boek te krijgen en de waanzin te stoppen. Ghoul Patrol schiet te hulp!

NIEUWE FUNCTIES

  • Functie opslaan: sla snel je voortgang in beide games op en zet je avontuur voort waar en wanneer je maar wilt
  • Museumfuncties: bekijk een video-interview met een van de oorspronkelijke ontwikkelaars van Zombies of verken talloze galerijen met gamekunst, niet eerder uitgebrachte conceptafbeeldingen en marketingmateriaal
  • Soundtrack: luister naar de volledige soundtracks voor beide games in de meegeleverde muziekspelers
  • Modus voor 2 spelers: speel het spel met lokale coöp voor twee spelers
  • Prestaties: houd de voortgang van uw game bij met een reeks prestaties voor beide games
Ad