Zorro: The Chronicles – Launch trailer

Zorro: The Chronicles – Launch trailer

Zorro: The Chronicles is nu beschikbaar op Nintendo Switch en uitgever Nacon heeft een lanceringsvideo gemaakt om de komst van de actie-avonturengame te vieren, die meer dan een jaar geleden voor het eerst werd aangekondigd op Nintendo Switch .

In deze actie- en stealthgame, geïnspireerd op de animeserie Zorro The Chronicles, kun je spelen als Zorro of zijn zus, Ines. Onderteken je naam met de punt van je zwaard om de mensen te bevrijden, gerechtigheid te herstellen en sergeant Garcia belachelijk te maken!

video
play-rounded-fill

Over Zorro: The Chronicles

Er wacht een spannend avontuur!

Zorro The Chronicles is een vermakelijk en grappig actiespel met gevechts- en verkenningssituaties gebaseerd op het tv-programma.

De epische reis neemt je mee naar het universum van de populaire animatieserie Zorro The Chronicles. Bescherm de zwakken en onschuldigen tegen de slechte commandant en zijn troepen. Herstel gerechtigheid in laat-negentiende-eeuws Spaans Californië.

Speel de rol van een nobele held en vecht voor gerechtigheid.

Je mag de rol van Zorro of zijn zus, Ines, op je nemen. Door nieuwe manoeuvres te ontgrendelen, kun je de vaardigheden van je helden verbeteren.

Leer vechten met een zwaard!

Ontwapen je tegenstanders met zweepslagen of zwaardaanvallen en voer verbluffende manoeuvres uit! Gebruik je acrobatische vaardigheden en reflexen om hun aanvallen te vermijden. Gebruik dan de punt van je zwaard om er je stempel op te zetten door een “”Z”” te schetsen!

Neem de juiste beslissingen!

Verken 18 niveaus en pas je strategie aan op basis van de omstandigheden en vijanden. Gebruik humor om je tegenstanders te overrompelen, sluip om ze heen en verken de omgeving, of neem deel aan actievolle zwaardgevechten.

Personages met persoonlijkheid

Maak kennis met een breed scala aan opmerkelijke personages uit de animatieserie Zorro The Chronicles. Sommigen staan ​​je misschien in de weg en zijn dodelijke vijanden, terwijl anderen je zullen helpen in je zoektocht naar gerechtigheid.

Ad