Ducktales: Remastered terug op digitale mediums, inclusief WiiU eShop

Ducktales: Remastered terug op digitale mediums, inclusief WiiU eShop

De populaire Ducktales: Remastered is uit vrijwel elke digitale winkel verwijderd. Nou, we hebben goed nieuws voor fans van de titel!

Ducktales: Remastered is op onverklaarbare wijze weer beschikbaar via digitale winkels – waardoor mensen het spel opnieuw kunnen kopen. Dit omvat de versie van de game uit de Wii U eShop, de enige aanwezigheid van de game op Nintendo-consoles tot nu toe.

video
play-rounded-fill

Over Ducktales: Remastered

DuckTales: Remastered is een prachtig handgemaakt beeld van een van de meest gekoesterde 8-bits titels aller tijden. Ga terug naar een van de gouden eeuwen van gaming, nu verfijnd met een detailniveau dat de meest geharde toegewijde Disney of retro Capcom-fan zal bevallen.

Met handgetekende geanimeerde sprites, authentiek Disney-personage stemt talent en rijk geschilderde niveauachtergronden uit de klassieke cartoon-tv-serie, Scrooge McDuck en familie komen tot leven als nooit tevoren. De gameplay behoudt de authenticiteit van zijn 8-bit voorganger; eenvoudig en leuk, met kleine aanpassingen om de spelstroom en het ontwerp te verbeteren.

Ga op een authentiek DuckTales-avontuur, terwijl Scrooge McDuck en zijn drie neefjes Huey, Dewey en Louie reizen naar exotische locaties over de hele wereld in hun zoektocht naar het verzamelen van de vijf legendarische schatten.