Ducktales: Remastered terug op digitale mediums, inclusief WiiU eShop

Ducktales: Remastered terug op digitale mediums, inclusief WiiU eShop

De populaire Ducktales: Remastered is uit vrijwel elke digitale winkel verwijderd. Nou, we hebben goed nieuws voor fans van de titel!

Ducktales: Remastered is op onverklaarbare wijze weer beschikbaar via digitale winkels – waardoor mensen het spel opnieuw kunnen kopen. Dit omvat de versie van de game uit de Wii U eShop, de enige aanwezigheid van de game op Nintendo-consoles tot nu toe.

video
play-rounded-fill

Over Ducktales: Remastered

DuckTales: Remastered is een prachtig handgemaakt beeld van een van de meest gekoesterde 8-bits titels aller tijden. Ga terug naar een van de gouden eeuwen van gaming, nu verfijnd met een detailniveau dat de meest geharde toegewijde Disney of retro Capcom-fan zal bevallen.

Met handgetekende geanimeerde sprites, authentiek Disney-personage stemt talent en rijk geschilderde niveauachtergronden uit de klassieke cartoon-tv-serie, Scrooge McDuck en familie komen tot leven als nooit tevoren. De gameplay behoudt de authenticiteit van zijn 8-bit voorganger; eenvoudig en leuk, met kleine aanpassingen om de spelstroom en het ontwerp te verbeteren.

Ga op een authentiek DuckTales-avontuur, terwijl Scrooge McDuck en zijn drie neefjes Huey, Dewey en Louie reizen naar exotische locaties over de hele wereld in hun zoektocht naar het verzamelen van de vijf legendarische schatten.

Ad