Shakedown: Hawaii komt nog?

Shakedown: Hawaii komt nog?

Blijkbaar Shakedown: Hawaii zou zijn weg kunnen vinden naar de Wii U. Ja, je leest het goed, de Wii U. De game is vorig jaar uitgebracht voor Nintendo Switch.

Maar de ESRB beoordeelde het voor de Wii U.

Ook nog geen officieel woord van vBlank Entertainment. Maar … waarom is het niet voor alles beschikbaar; Nintendo Switch, Nintendo 3DS, PS4, PS Vita en pc alsnog.

video

About Shakedown: Hawaii

Shakedown: Hawaii volgt drie hoofdrolspelers door een 16-bits open wereld. Bouw je eigen ‘legitieme’ onderneming door missies te voltooien, bedrijven over te nemen, concurrenten te saboteren, land te ‘bestemmen’ en winkels neer te halen voor beschermingsgeld.

Verken het eiland te voet, per auto of per boot. Het is gevuld met arcade-uitdagingen, sidequests, winkels om te winkelen, huizen om in te burgeren, burgers om mee te communiceren en geheimen om te ontdekken.

Je begint je avontuur als een ouder wordende CEO, die moeite heeft om de moderne wereld te begrijpen. Online winkelen doodde zijn winkels, ritten met zijn taxibedrijf en streamden zijn videotheken. Om het bedrijf te redden, moet hij de ‘methoden’ van het moderne bedrijfsleven leren kennen en deze gebruiken om zijn rijk opnieuw op te bouwen.

Het hele eiland ligt voor het oprapen … of in ieder geval met het juiste bedrijfsmodel.

Het is zaken eerst en lichamen op plek twee … in Shakedown: Hawaii.

Ad