Shakedown Hawaii Wii en Wii U fysieke releases in 2020

Shakedown Hawaii Wii en Wii U fysieke releases in 2020

VBlank Entertainment kwam met een verrassende aankondiging: Shakedown Hawaii komt fysiek naar de Wii en Wii U in 2020.

Shakedown Hawaii voor Wii wordt op 9 juli 2020 om 13.00 uur EST verkocht voor 29,99 USD. Het zal beperkt zijn tot 3000 exemplaren op de Vblank-site. De fysieke release van de Wii U zal in augustus 2020 in de verkoop gaan.

Komt naar een Wii bij U!

Shakedown: Hawaii ziet deze zomer twee nieuwe fysieke releases. Een Europese Wii-versie en een Noord-Amerikaanse Wii U-versie!

Shakedown: Hawaii’s Wii- en Wii U-versies bevatten alle momenteel uitgebrachte inhoud en functie-updates, waaronder de Mogul-update, de Full Tank-update en de vele andere kleine aanpassingen, verbeteringen en optimalisaties die na de lancering in de game zijn verwerkt .

Hoewel Wii- en Wii U-games niet regiovrij zijn, ondersteunt de Wii-versie wel 50Hz en 60Hz, en NTSC- en PAL-video-output. Het ondersteunt de Wii-afstandsbediening (met shake!), Wii Classic Controller, Wii Classic Controller Pro en GameCube Controller. Ik heb er speciaal voor gezorgd dat het parallel loopt met de ervaring van de krachtigere platforms en het verder heeft geoptimaliseerd om volledig in het geheugen van het Wii-systeem te passen. Dit betekent dat je tijdens het gamen geen laadtijden zult ervaren. Zodra de game is opgestart, ben je erbij!

De Wii U-versie ondersteunt zowel SD als HD, 4: 3 en 16: 9. Je kunt het spelen met de Wii U GamePad, Wii U Pro Controller, Wii Remote, Wii Classic Controller of Wii Classic Controller Pro. Het kan volledig worden gespeeld op de GamePad (met aanraking!), Of op de tv vanuit je luie stoel.

Met beide versies kun je het spel ook op de meest retro-manier ervaren … in 4: 3 op je oude CRT-televisies … en naar mijn mening ziet het er fantastisch uit!

Ad